Meteen naar de inhoud

Arnwood

“Draken, zijn liefde, vertrouwen en vooral kracht!”
– Arnwood

Hallo, ik ben Arnwood stelde hij zich voor tijdens een channeling, “ ik ben jouw drakenmeester, niet een meester over draken maar een meester om jou over de draken te leren ”…..

Hmmm dat is interessant?

Maar ondertussen vond ik het wel heel gek, een draak die mij iets gaat leren over draken?!

In eerste instantie heb ik het gelaten voor wat het is maar Arnwood zou Arnwood niet zijn als hij niet zo had aangedrongen.

Alles wat er nu gebeurd is in het teken van deze sterke krachtige draak die mij verteld wat ik moet doen. Een boek schrijven over draken, mensen helpen met drakenkracht, drakensprays maken en noem maar op.

Ondertussen hebben we regelmatig contact en verteld Arnwood rustig en soms dwingend wat ik moet weten om zijn wereld helder te krijgen voor ons aardbewoners.

Mooie informatie………, Arnwood verteld;

Ver in de bossen leefden wij heel lang geleden op de aarde. Die aarde had toen een anderen trilling, het was de aarde voordat de aarde de huidige ontstaan uit een deel van die andere aarde. De trilling was anders, hoger. Wij leefden dus op dezelfde aarde als jullie. Veel van jullie zijn mee gegaan met ons toen de aarde zich afscheidde. De huidige aarde waar jullie nu op leven heeft een andere trilling gekregen, doordat hij verder het universum in is geslingerd. Langzaam komt de aarde weer dichterbij de kern en wordt de trilling verhoogd waardoor sommigen van jullie ons weer kunnen zien of voelen.

Dit is één van de gesprekken met Arnwood en zo zijn er en volgen er nog meer. Mocht jij vragen hebben dan …..stel ze gerust. Je kunt ze aan Arnwood voorleggen.

Een paar vragen aan Arnwood:

– Welke kleur hebt je? Ik kan elke kleur aannemen die ik wil.

– Heeft dat een bedoeling? Nee, je kunt alleen zien wat voor trilling/energie er door ons heen gaat.

​Wil je vast kennismaken met de Draken?

vraag hier je Gratis Draken meditatie aan

[widget id="laposta_widget-2"]

Bij het ontvangen van de drakenmeditatie ontvang je ook mijn informatiebulletin met allerlei informatie over spiritualiteit, cursussen, workshops en trajecten. 

Het zijn afwisselende boodschappen waar je de ene keer meer aan hebt dan de andere keer. Mocht je het niet meer willen ontvangen dan staat onderaan de mail ALTIJD een afmeldlink.