Skip to content

Focus

Focus geeft ondersteuning bij het volgen van je weg of pad. Soms is het moeilijk of weet je niet of je op het juiste pad zit. Focus helpt je hierbij en laat je voelen welk pad voor jou bestemd is. Focus kalmeert je en helpt je bij een eventuele transformatie als dat nodig is.

Het houdt je geest alert en leert je loyaal aan jezelf te zijn. Focus houdt je doel in zicht zodat jij er naar toe kunt werken, zonder dat jij je daarvoor hoeft te verontschuldigen. Focus beschermt je om te doen wat je moet doen, namelijk je hart volgen. Ondertussen houdt Focus je met twee benen op de grond zodat je niet je pad uit het oog kunt verliezen.

Belangrijk!
De sprays mogen niet ingenomen worden en zijn alleen geschikt om jou te ondersteunen bij je proces, dus het is in GEEN geval een geneesmiddel. Voor medische klachten adviseren wij de huisarts of specialist te raadplegen.

De ingrediënten van deze spray

Marjoraan/Marjolein is mentaal versterkend en ontspannend. Kalmeert de nerveuze spanning.

Het is interessant dat de Grieken en de Romeinen marjolein associëren met niet alleen liefde en geluk, maar ook met de overgang door fysieke dood.
De dood is ook een metafoor voor transformatie, wat hier de sleutel is. Daarom kunnen degenen die de negatieve gevoelens ervaren zoals het niet verbonden zijn, onzekerheid, niet ondersteund worden, transformeren met behulp van marjoleinolie.

Als we negatieve gevoelens loslaten en we meer in balans komen, kunnen we onszelf vollediger accepteren en liefhebben en onze kracht voor onszelf herstellen.

Rosemarijn (Rosemary) Houdt de geest alert en gericht.

Staan voor je eigen waarheid door trouw te zijn aan jezelf en je eigen bestemming of doel. Zelfs de Grieken en Romeinen gebruikten het om loyaliteit te begrijpen. Loyaliteit aan zichzelf vóór anderen. Als we liefdevoller en loyaler zijn naar anderen dan naar onszelf, dan stagneerd onze energie en wordt deze troebel (resulterend in een slechte bloedsomloop en / of concentratie). Daarom is deze olie verbonden met onze hartenergie.

Rosemarijn opent de hartchakra’s door de circulatie van Qi-energie en bloed te bevorderen.

Zwarte Peper

Wat is de Spirituele en Emotionele Invloed?
De voordelen van zwarte peper blijven aan de spirituele kant. Zwarte peper is goed voor degenen onder ons die zich constant zorgen maken en veel stress hebben. Het stelt ons in staat om negatieve energieën los te laten en onze eigen kracht te omarmen.
Het geeft ons ook het fysieke uithoudingsvermogen en de moed om te beginnen de dingen die de problemen veroorzaken te overwinnen!

Het helpt ons ook om ongezonde gevoelens te “verteren” naar mensen en vooral van onszelf! Dit is handig voor mensen die kritisch en kwaad of boos op zichzelf zijn.

Galbanum is verheffend en toch aardend.

Galbanum essentiële olie was in de tijd van de Egyptenaren een heilige zalfolie en is tot op de dag van vandaag zeer geliefd voor geestelijk gebruik. Bij meditatie verhoogt het, het spiritueel bewustzijn door het hart en de kruinchakra’s te beïnvloeden.

Galbanum bevat veel mono-terpenen, en kan op cellulair niveau opnieuw worden geprogrammeerd. Het helpt ons oude ideeën en geloofssystemen los te laten en nieuwe programmering te omarmen; vooral die geloofssystemen die gerelateerd zijn aan onze religie of spiritualiteit. De kalmerende en aardende werking, geeft ons zachtjes richting aan en vraagt ons om naar het goddelijke te gaan en ons hart te openen.

Spruce is fysiek grondend en ontspannend.

Idaho Blue Spruce etherische olie is grondend en geeft een gevoel van diepe vrede en veiligheid. Het helpt ons om ons hart te openen door een gevoel van veiligheid te bieden en te vertrouwen op wie we zijn (en het universum). Het stelt ons in staat om die persoon te zijn door te weten dat je veilig bent om die persoon te worden.

Sta op en word wie je bent – wees niet bang om op te vallen en een uniek individu te zijn, want elke persoon heeft hier een doel op aarde. Sta jezelf toe je hart te verbinden met je geest en de universele geest en laat je leiden.
Spruce beïnvloedt het sacrale, hart- en kruinchakra.

Citroengras (Lemongrass) heeft een doordringend en aards aroma het verhoogt daardoor het paranormale bewustzijn en zuivert de geest.

Citroengras geeft wrok prijs, spijt van uitspraken als ” ik zou moeten ” en pessimisme en negatieve energieën worden door deze olie om gezet in positieve energieën. Het laat het linker brein toe om opties te zien, dus zodra de negatieve energieën vrijkomen, prevaleren optimisme, moed en hoop.

Citroengras beschermt ook ons auraveld tegen elektromagnetische energie (tv, computers, radio). Het zou dus goed zijn om als je op het vliegveld bent de olie te dragen om je te beschermen tegen al deze elektromagnetische velden.
Citroengras activeert het Zonnevlechtchakra.

Heilig hout (Palo Santo) zorgt voor aarding en kalmeert.

Deze olie zal je aarden en negatieve emoties zoals woede, angst en zelfvernietiging loslaten. Verspreid het in uw huis- en werkruimte om te reinigen en te beschermen zoals u zou doen met salie of red Cedar. Gebruik het tijdens meditatie om verbinding te maken met de geest en geconcentreerd te blijven.
Overigens, alle oliën die van bomen zijn (Western Red Cedar, Sparren, Cederhout, Wierook, enz.) stabiliseren, gronden en geven veiligheid aan ons fysieke en emotionele wezen.

Amethyst werkt beschermend, zuiverend, ontspannend, brengt harmonie en innerlijke rust.

Het maakt je hoofd helder en geeft inzicht in je gedrag en in de keuzes die je maakt. Hierdoor helpt het slechte gewoontes en verslavingen te erkennen en achter je te laten. Het geeft ook inzicht in gevoelszaken en kan helpen bepaalde ervaringen een plaats te geven, waardoor je bij de verwerking van emotionele pijn, trauma’s en verlies en rouw naar een volgend stadium geholpen wordt.

Amethist creëert een veld met lichtenergie om zich heen welke je aura en – als de steen groot genoeg is – een ruimte kan reinigen en beschermen. Het kan de kruin en het derde oog openen waardoor de steen geschikt kan zijn voor mensen die willen starten met het ontwikkelen van hun intuïtie en spirituele vaardigheden. Ook helpt het contact maken met hogere energieën en gidsen en is het een goede steen ter ondersteuning van meditatie. Fysiek heeft amethist een positieve werking op de hersenen en het zenuwstelsel, kneuzingen, hoofdpijn en migraine en slaapproblemen (zoals nachtmerries).

Focus

Drakenkracht Spray
30 ml

€29,95 euro