Skip to content

Schoonheid & Liefde

Schoonheid en liefde is voor degene die (nog) niet kunnen genieten van de schoonheid van het leven en de ervaring van de liefde voor het leven niet kunnen (be)vatten, doordat ze vol stress zitten en zich constant zorgen lopen te maken.

De zachte werking van deze spray geeft je op een volwassen doch niet dwingende manier de gelegenheid geduld te hebben met je eigen belemmeringen. Het geeft helderheid in je intuïtie en boort de bron van welvaart voor je aan op de weg van transformatie. Je oude patronen en terugkomende herinneringen kun je loslaten omdat je nu in het hier en nu leeft en niet in het verleden. Vertrouw op de kracht van het universum en laat de oneindige liefde toe in je hart. Weet dat je de wereld alleen kunt helpen door jezelf te veranderen en lief te hebben.

Belangrijk!
De sprays mogen niet ingenomen worden en zijn alleen geschikt om jou te ondersteunen bij je proces, dus het is in GEEN geval een geneesmiddel. Voor medische klachten adviseren wij de huisarts of specialist te raadplegen.

De ingrediënten van deze spray

Zwarte Peper

Wat is de Spirituele en Emotionele Invloed?

De voordelen van zwarte peper blijven aan de spirituele kant.
Zwarte peper is goed voor degenen onder ons die zich constant zorgen maken en veel stress hebben. Het stelt ons in staat om negatieve energieën los te laten en onze eigen kracht te omarmen.
Het geeft ons ook het fysieke uithoudingsvermogen en de moed om te beginnen de dingen die de problemen veroorzaken te overwinnen!
Het helpt ons ook om ongezonde gevoelens te “verteren” naar mensen en vooral van onszelf! Dit is handig voor mensen die kritisch en kwaad of boos op zichzelf zijn.

Kerrieplant (Helicrysum)

Wat is de spirituele invloed?

Helichrysum doorsnijdt emotionele blokkades op een subtiel en zachtaardig niveau en daarom is het ook goed voor dieren.
Nog belangrijker is dat het vrijmaken van blokkades aanleiding geeft tot de gave van geduld en doorzettingsvermogen voor de gebruiker. Dit is een uitstekende keuze voor diegenen die onverantwoordelijk zijn geweest, geen follow-up hebben of kracht nodig hebben om door te gaan met en door een moeilijke situatie of project.
Dit is een zeer oude plant. De Lemurians brachten veel tijd door met het inprenten van de plant met vreugde, wijsheid en volharding zodat het een geschenk voor de hele mensheid zou zijn.

Lavendel Kalmeren, ontspannen en uitbalanceren. Verlicht woede en frustratie.

Wat is de spirituele invloed?

Grotere intuïtie en helderheid.

Kaneel Bast (Cinnamon Bark) trekt rijkdom aan.

Wat is de spirituele invloed?

De gezondheidsvoordelen van kaneel hebben ook een spirituele kant.
Van kaneel wordt gezegd dat het rijkdom aantrekt door onze kernovertuigingen van beperking om te zetten in overvloed. Het geeft woede, frustratie en misbruik vrij die we begraven hebben en die te maken hebben met onze afhankelijkheid en verslavingen.
Het is goed voor diegenen onder ons die echt hun geloofssystemen of hun oude patronen willen bekijken en veranderen. Dit zal diegenen helpen die herinneringen aan fysiek misbruik (inclusief slavernij) moeten vrijgeven, ongeacht of het dit leven of een vorig leven is.

Bergamot rustgevend en verheffend

Wat is de Spirituele en Emotionele Invloed?

De voordelen van bergamot omvatten ook het spirituele en emotionele. Bergamot geeft de behoefte vrij volledig onder controle te zijn, zodat we gemakkelijker door het leven kunnen stromen.
Wanneer we ons kunnen ontspannen en het universum kunnen vertrouwen om met details van elke levenssituatie om te gaan, laten we de angst voor het onbekende los en worden we duidelijk over onze eigen missie.
Dit is de reden waarom Bergamot nuttig is als het gaat om afhankelijkheid of dwangmatigheid die geassocieerd kan zijn met roken, drugs of alcohol.
Omdat deze olie het hartchakra opent en opbeurend is voor de geest, wat stress en spanning verlicht in de geest, lichaam en ziel. Plaats op het hart om dit patroon te bevrijden en relaties te omhelzen (zelf en anderen).

Dille kalmerend

Wat is de spirituele invloed?

Dille helpt bij de kracht van visualisatie en intentie. Het groeit vanzelf; daarom kan het focus brengen op onze spirituele kenmerk of doel.
Vele malen willen we helpen en een verschil maken in de wereld door “de wereld over te nemen” dat is echter niet altijd nuttig. Dille helpt ons te begrijpen dat focussen op onze eigen spirituele missie de plek is waar we echt het grootste verschil in de wereld kunnen maken. En het vraagt ons om die visie voor onszelf te vormen.

Rozekwarts

Rozenkwarts is traditioneel de steen van de liefde. Niet alleen romantische liefde, maar ook liefde voor familie en vrienden, spirituele liefde en liefde voor jezelf. Het trekt liefde aan, helpt je om lief te hebben en om je open te stellen voor het ontvangen van liefde. Rozenkwarts bevordert vergeving, empathie, compassie en tolerantie, naar zowel anderen als jezelf. Hierdoor helpt het van jezelf houden en jezelf accepteren zoals je bent en vermindert het eenzaamheid. Daarnaast werkt de steen kalmerend bij boosheid, angst of stress en bevordert het geestelijke rust en emotionele genezing bij bijvoorbeeld trauma’s en verlies. Als rozenkwarts in een ruimte geplaatst wordt, brengt het liefde, harmonie en rust. De steen wordt vaak gekoppeld aan de energie van Maria en Quan Yin.

Schoonheid & Liefde

Drakenkracht Spray
30 ml

€29,95 euro