Meteen naar de inhoud

Drakenkracht Sprays

We hebben allemaal wel eens een steuntje in de rug nodig. Draken Kracht Sprays zijn daar uitermate geschikt voor. De sprays ondersteunen je op je (spirituele) levenspad en geven steun in de moeilijke periodes in je leven. Deze steun kan worden gegeven door inzichten door middel van droom of meditatie. Ook kun je de sprays om je heen sprayen als een soort schild waardoor je als het ware in een cocon van Draken Kracht zit.

Draken Kracht is echter niet voor iedereen! Drakenkracht is intens en heel krachtig en kan soms “te” krachtig zijn. Wij raden dan ook aan de spray eerst rustig te proberen, eerst eens met 1 spraypufje en daarna opvoeren naar 3.

Een van de leden van het “testteam” bemerkte dat als de spray op de kleding gesprayd wordt, dat het dan een fijne ondersteuning voor overdag kan zijn, wordt de spray op de huid gesprayd dan kom je in diepere lagen.

Bekijk de sprays in de shop

​Wil je vast kennismaken met de Draken?

vraag hier je Gratis Draken meditatie aan

Bij het ontvangen van de drakenmeditatie ontvang je ook mijn informatiebulletin met allerlei informatie over spiritualiteit, cursussen, workshops en trajecten. 

Het zijn afwisselende boodschappen waar je de ene keer meer aan hebt dan de andere keer. Mocht je het niet meer willen ontvangen dan staat onderaan de mail ALTIJD een afmeldlink.