​Drakenkracht spray's

Drakenkracht

De intense liefde, de oeroude kennis en wijsheid maken dat draken een symbool zijn van de hoogste spirituele essentie, en de goddelijke krachten van transformatie vertegenwoordigen.


Iedereen kent de kracht van draken.


Trouw

Liefdevol

Beschermend

Magisch

Eerlijk

Overvloedig

Krachtig

Loyaal

Strijdvaardig

​Rechtvaardig

Oeroude kennis en wijsheid

zijn maar een paar kenmerken die we de draken kunnen toe dichten.


Het verhaal

Lang geleden was de kracht van deze prachtige wezens een deel van het leven van de mensen op aarde. Draken en mensen leefden naast elkaar werkten zelfs samen. Draken magie en kracht was iets waar je respect voor had en slechts een aantal mensen konden met deze krachten omgaan. Deze mensen waren speciaal uitgezocht en opgeleid door de drakenmeesters. De drakenmeesters zijn draken die jou alles kunnen leren over de draken en dat is zelfs in deze tijd nog zo.


Arnwood is zo’n drakenmeester en alle informatie op deze site is via hem gechanneld. Toen de kracht in macht ging veranderen doordat er boze krachten begonnen te spelen was het gedaan met de kracht van de draken en de samenwerking met de mensen. De draken trokken zich terug en gingen naar hun eigen dimensie waar ze weer veilig verder konden leven.

Veel van de drakenkennis is verloren gegaan maar is nog steeds bij de draken zelf aanwezig. In deze tijd komen de draken langzaam weer terug. De trilling van de aarde is aan het verhogen en voor sommigen van ons is het mogelijk om contact met de draken te krijgen. Let wel; Een draak kiest jou en niet andersom.


De sprays

Toen ik een tijdje terug met Arnwood aan het “praten” was vertelde hij me dat ik spray’s moest gaan maken. Sprays die sterker zijn dan degene die er bestaan. Arnwood heeft mij de recepten doorgegeven en de eerste 5 sprays zijn nu een feit, langzaamaan zullen het er meer worden. Elke spray is opgebouwd uit een aantal etherische oliën en vaak ook edelstenen. Door de samenstelling van de verschillende oliën is het altijd zo dat ze elkaar niet alleen versterken maar dat er ook een nieuwe energie ontstaat.  ​

Om de spray extra kracht te geven wordt de energie van een kracht-symbool en een drakenenergie toegevoegd.


De naam

De naam van de spray wordt ook aangegeven door Arnwood en correspondeert met het resultaat wat de spray ons geeft. Bijvoorbeeld; bij de spray Harmonie en Vreugde. Deze spray zet jouw aan om te transformeren en te doen wat je altijd al hebt willen doen en dat geeft harmonie in je lichaam waardoor de vreugde weer in je leven kan komen.


De kracht

De spray is gebundelde drakenkracht en elke spray heeft zo zijn eigen specifieke kracht die jou zal ondersteunen in je proces.  Belangrijk is dat jij je op een of andere manier aangetrokken voelt door de spray. De drakenkracht of energie is heel intens en is ook niet voor iedereen geschikt. 


​Werking van de sprays


Arnwoods Kick

Soms komt het voor dat je “ergens” in blijft hangen. Het kan zijn dat je iets niet wilt of kunt inzien omdat je ziel niet openstaat om het programma op te ruimen of los te laten. Het kan zijn dat je dan een programma van bijvoorbeeld zelfstraf hebt lopen. Zelfstraf betekent dat je jezelf onnodig in moeilijkheden brengt. De energie die dat met zich mee brengt zorgt ervoor dat je blijft hangen en niet verder komt. De spray Arnwoods Kick zal je helpen om hier uit te komen, zie de spray als een soort "wake-up call". De energie zal je helpen de situatie meester te worden en je wanhoop te laten vervliegen. Het helpt je om verbinding te maken met de aarde, de natuur en de natuurwezens.

De natuurlijk balans van de mannelijke en vrouwelijke energie wordt weer hersteld. Het helpt je loslaten van negatieve emoties, zoals boosheid en een laag zelfbeeld. Het ondersteund je eigenwaarde en je spirituele bewustzijn. Je lichaam, je mind en je hogere zelf komen weer in één lijn te staan waardoor jij beter gaat functioneren en in verbinding staat met het hogere en je zielenfamilie. Het contact met je zielenfamilie geeft je vertrouwen en bescherming. Arnwoods Kick laat je zien wanneer jij jezelf saboteert en je daar bewust van wordt. Oude overtuigingen en patronen die je niet meer dienen kun je achter je laten, je kunt weer volop genieten van je welvaart.


Opheldering

 (Emotionele verwarring)

Als je het even niet meer ziet zitten en je emoties gaan hun eigen weg. Je bent moe en overprikkeld omdat je je emoties niet meer in de hand hebt. Dan is het tijd voor Opheldering. Opheldering brengt je terug naar je diepe zelf, je eigen waarheid. Het stimuleert, je gevoel, je gehoor, je smaak en je zicht op een lijn te komen. Het derde oog wordt geopend waardoor de hersenen meer zuurstof toegediend krijgen waardoor het makkelijker wordt toegang te krijgen met het hogere. Het helpt je in het heden te staan en je innerlijk conflicten op te lossen zodat ze je toekomst niet meer in de weg staan. Het biedt mogelijkheid om vooruit te komen met een gevoel van ondersteuning en liefde vanuit de bron. Je geeft je helderheid in je intuïtie en brengt je in balans en geeft rust in je denken.

​​​Vrijheid gevend

Als je vast zit in je hoofd en niet meer vooruit kunt door de angst die je beheerst is het tijd voor vrijheid gevende energieën.  De vrijheid gevende formule zorgt ervoor dat je je trauma en de daaruit voorkomende angsten kunt accepteren en los kunt laten. Het helpt je om de nodige veranderingen door te zetten.  Het hartchakra en je basis chakra komen in lijn te staan waardoor je emotioneel meer in balans komt. Vanuit je stagnatie ontstaat nu de ruimte om je spiritueel te ontwikkelen. Pak die kans! Deze spray laat je ook gronden zodat je kunt staan in je eigen Ik en je vrijheid kunt ervaren.


​Schoonheid en Liefde

Schoonheid en liefde is voor degene die (nog) niet kunnen genieten van de schoonheid van het leven en de ervaring van de liefde voor het leven niet kunnen (be)vatten, doordat ze vol stress zitten en zich constant zorgen lopen te maken.

De zachte werking van deze spray geeft je op een volwassen doch niet dwingende manier de gelegenheid geduld te hebben met je eigen belemmeringen. Het geeft helderheid in je intuïtie en boort de bron van welvaart voor je aan op de weg van transformatie. Je oude patronen en terugkomende herinneringen kun je loslaten omdat je nu in het hier en nu leeft en niet in het verleden. Vertrouw op de kracht van het universum en laat de oneindige liefde toe in je hart. Weet dat je de wereld alleen kunt helpen door jezelf te veranderen en lief te hebben.


Waarheidsgetrouw en Zelfvertrouwen

Waarheidsgetrouw laat je zien wat de echte waarde van het leven is, het maakt je bewust van je eigen vertrouwen en dat van anderen zodat jij een keuze kunt maken die voor jou dienend is. Het laat je zien dat je je obsessies, jaloezie en je imperfecties kunt laten gaan zodat er ruimte voor nieuwe ervaringen komt. De ervaring van jezelf liefhebben is hier een van, als je jezelf kunt liefhebben dan pas is er ook plaats om van anderen te houden. Leer van het innerlijke kind in jezelf.  Leer weer onbevangen te vertrouwen op jezelf en op anderen zodat de liefde zijn werk kan gaan doen en je kunt vertrouwen op je eigen zelfvertrouwen.Harmonie en Vreugde

Transformatie staat centraal in deze spray. Harmonie en Vreugde geeft harmonie in lichaam en geest zodat je kunt genieten van het leven zoals het bedoeld is. Als je lichaam in balans is, in harmonie met het leven, kun je de echte diepe vreugde ervaren van de dingen die je onderneemt. Zonder twijfel kun je beteren keuzes maken en de energieën die jou hebben geblokkeerd in het nemen van deze beslissingen worden getransformeerd naar moed en enthousiasme om de dingen te doen die je eindelijk wilt afmaken of altijd al hebt willen doen.

Negatieve emoties die jouw belemmeren te zijn wie je bent doordat je boos, kwaad of angstig bent zullen jou uiteindelijk vernietigen. Gebruik deze spray tijdens het stil zijn met en in jezelf om een betere verbinding te krijgen met Spirit.  Je hartchakra vergroot als je jezelf toe staat oude overtuigingen los te laten en de leegte die ontstaan in te vullen met liefde voor jezelf, dus voor Spirit. De spray zal je helpen je ziel en geest te zuiveren van deze overtuigingen en patronen waardoor je hartchakra verder open zal gaan en je kunt werken en beslissingen kunt nemen vanuit je hart.

Weet dat je er niet alleen voor staat tijdens het proces van jouw transformatie en weet ook dat je altijd kunt vragen om hulp.

​Bescherming

​Biedt bescherming voor diegene die te veel open staan voor de negatieve invloeden van buitenaf (ook je auraveld). Bescherming laat je niet bij de pakken neer zitten als het even niet lukt. Het zet je weer op je pad in je eigen krachtige ik. Het beurt je op en laat zien wat de “wereld” je te bieden heeft en dat je daar zonder angst naar kunt kijken. Neem wat je aan kunt. Sta open voor het contact met Spirit. Bescherming, zorgt dat je geaard bent en niet met alle winden mee kunt waaien. Bescherming, beschermd je ook tegen jezelf als je afkeurende gedachtes over jezelf hebt. Bescherming geeft balans en maakt de deur naar je hart weer open, zodat je weer op jezelf kunt vertrouwen. 
Wat zeggen anderen​

profile-pic

Drakenssessie

De Draken sessie heeft mij geholpen inzicht te krijgen in wat ik echt wil. Ik was helemaal de weg kwijt en wist niet welke kant ik op moest. Bij Anneke heb ik inzicht gekregen over welke stappen ik moet ondernemen om in mijn kracht te staan. Want dat was waardoor ik de weg kwijt was. Ik vond deze middag echt heel waardevol. Een echte aanrader

Julia

​​Wil je alvast kennis maken met de Draken?

​vraag hier je Gratis Draken Meditatie aan

Bij het ontvangen van de drakenmeditatie ontvang je ook mijn informatiebulletin met allerlei informatie over spiritualiteit, cursussen, workshops en trajecten. 

Het zijn afwisselende boodschappen waar je de ene keer meer aan hebt dan de andere keer. Mocht je het niet meer willen ontvangen dan staat onderaan de mail ALTIJD een afmeldlink.