Skip to content

10 Daagse

In de loop van de tijd zijn er een aantal disciplines die ik mij eigen heb gemaakt en die ik door wil geven aan anderen.

In deze tijd veranderen we allemaal, we worden gevoeliger, intuïtiever en we “weten” vaak meer dan we denken te weten. Omdat het voor velen van ons onbekend is en nog onwennig kan zijn is deze 10-daagse. In deze 10-daagse leer je omgaan met je eigen kennis, gevoel en intuïtie zodat je zelfverzekerd kunt zijn over wat jou gebeurd en het je niet meer “overkomt”.

Ook voor degene die al wat verder op het spirituele pad zijn is deze 10-daagse een verrijking van kennis. We zijn immers nooit uitgeleerd en we leren van elkaar.

De onderdelen zijn:

Korte beschrijving van alle 10 de onderdelen van de 10-daagse

Basiscursus Pendelen

Leren omgaan met de pendel is voor velen nog een horde om overheen te stappen. Hoe kun je de pendel vertrouwen? Hoe werkt een pendel? Wat is Ja en wat is Nee? Al deze vragen worden beantwoord in deze eerste cursus. Het doel van deze cursus is dat je vertrouwd raakt met je pendel en dat je er zelfstandig mee kunt werken. Dat betekent dat je je niet meer af hoeft te vragen of het antwoord wat je krijgt klopt.

Als je eenmaal hebt geleerd hoe je pendel werkt en met wie je werkt, kun je volledig vertrouwen op je pendel.  

Gevorderden Pendelcursus

Nu je weet dat je je pendel kunt vertrouwen merk je wellicht dat je veel meer met je pendel kunt. In deze cursus leer je de pendel in te zetten voor fysieke klachten en levensvragen. Ook leer je hoe je met je pendel energieën kunt omzetten, je huis kunt reinigen en verleden levens kunt uitzoeken.

DNA-activatie

Ons DNA ondergaat momenteel een groei van 2 naar 12 strengen. Je leert waarom we nog maar 2 strengen hebben, wat het doel hiervan was en hoe we nu op dit moment alles kunnen activeren.

De voordelen van een geactiveerd DNA en wat de positieve consequenties zijn. Maar ook wat dit met je fysieke lichaam doet. Een hele interessante cursus die je bewust laat worden van wie je werkelijk bent.

12 Chakra systeem

Dat we 7 basis chakra’s hebben is iedereen wel bekend. Het 12 chakra systeem is een uitbreiding op het 7 chakra systeem. Het ons bekende chakra systeem wordt toegeschreven aan de Hindoecultuur welke 7 chakra’s onderscheidt. Maar als je goed gaat kijken heeft elke cultuur wel een eigen chakra systeem. De Joodse cultuur heeft haar Kabbala, de Inca’s hun Pukio’s. Zo zijn er verschillende manieren en systemen om te werken met de chakra’s. Het systeem waar wij ons in gaan verdiepen is het 12 chakra systeem van de Pleiadiërs, van Meester Choa Kok Sui en Cyndi Dale. Het voordeel van deze systemen is dat je veel dieper in je eigen systeem kunt komen en kijken waar eventueel blokkades zitten.

Innerlijk Kind

Deze cursus gaat over het innerlijke kind. Als kind heb je van alles meegemaakt en opgeslagen in je onderbewustzijn. Als kind ben je geboren en ben je naar hier gekomen. Wat was de reden dat je hier gekomen bent. Wat heb je meegemaakt als kind wat het licht niet kan verdragen? Wat wil jouw innerlijk kind van jou? Als je eenmaal je innerlijke kind gezuiverd hebt staat er een nieuwe weg voor je open.

Kruidenmagie 1

Voelen, ruiken en proeven staan centraal op deze dag. Je eigen medicatie maken met kruiden uit je tuin of uit de vrije natuur. Een leerzame dag waarin we zowel de bewezen heilzame werking als ook de magische werking van de kruiden onder de loep nemen.

Kruidenmagie 2

Op deze dag gaan we hetgeen we geleerd hebben in kruidenmagie 1 in de praktijk brengen. Zalven, tincturen en dranken worden op de “oude” manier gemaakt.

Verleden leven onderzoeken

Iedereen wil wel die weldoener zijn geweest, een prinses of een wereldverbeteraar. Maar helaas, laat ik jullie maar gelijk uit de droom helpen, in vorige leven ben je net zo goed een moordenaar, een hoer of een beul geweest. In al die levens heb je ervaring opgedaan, en soms vormen die ervaringen de blokkades in dit leven. Hoog tijd dus om die blokkades eens onder ogen te zien en onder handen te nemen. Een verleden leven onderzoek kan heel boeiend zijn, want wie was jij, wat deed je, wat moest je leren en waarom. Is hetgeen je moest leren geleerd of is er nog iets wat je mag leren? Het verleden leven onderzoek is een heel boeiend onderdeel van deze 10daagse.

Edelstenen

Edelstenen de energiebronnen van moeder aarde. Elke steen heeft zijn of haar eigen energie. In deze cursus gaan we zelf voelen hoe de energie werkt. Ook gaan we leren hoe we de stenen kunnen inzetten voor fysieke heling en welke energie ze kunnen geven om ons in onze kracht te laten zijn. We raadplegen hiervoor verschillende “oude” culturen die elk op hun manier werkten met stenen.

Natuurwezens

Wat zijn natuurwezens en hoe kunnen zij ons helpen. Feeën, elfen, draken en éénhoorns allemaal hebben ze hun eigen krachten. Deze krachten kunnen wij aanroepen en gebruiken. In de dimensies waar zij leven is een andere staat van leven mogelijk. Zij laten ons zien hoe wij contact kunnen maken met die dimensies. Het is heel bijzonder te ervaren wat wij kunnen leren van deze wezens en dat zij het beste met ons voor hebben.

Handig om te weten.

De cursus vindt op de volgende zaterdagen plaats:

 1. Pendelen basis 30 januari en 4 februari
 2. Pendelen gevorderden 18 februari
 3. DNA-Activatie 25 maart
 4. 12-chakrasysteem 22 april
 5. Innerlijk kind 27 mei
 6. Kruiden magie 1 24 juni
 7. Kruiden magie 2 9 september
 8. Verleden levens 30 september
 9. Edelstenen 21 oktober
 10. Natuurwezens 18 november

Wat zijn de kosten?
Per persoon is het € 790,00. Graag ontvang ik een aanbetaling van € 150,00 als blijk van serieuze aanmelding. Betaal je de cursus in één keer dan krijg je € 40,00 korting en is het totaalbedrag € 750,00
Het kan voorkomen dat je al een gedeelte van de cursussen hebt gevolgd, deze worden uiteraard in mindering gebracht.

De lessen zijn ook los te volgen, tegen een meerprijs van + € 9,00 per cursusdag

Wat is inbegrepen?
Voor elke dag is er een uitgebreid les/werkboek. Bij de kruidenlessen zijn de kruiden, oliën en flesjes inbegrepen.

Zelf meenemen!

 • Voor de pendelcursus mag je je eigen pendel meenemen, als je die niet hebt zijn er hier te koop
 • Pen en papier
 • Lekkere warme sokken, liefst met anti slip tegen het uitglijden


Je natje en je droogje.
Koffie, thee en lekkers zijn volop aanwezig evenals soep voor de lunch. Zelf mag je nog iets voor je lunch meenemen.

Lijkt het je leuk?

Wil je meedoen met de 10 daagse?

Laat dan hieronder je gegevens achter en ik neem contact met je op.

Ja, ik meld me aan!

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Naam