Skip to content

Bescherming

Biedt bescherming voor diegene die te veel open staan voor de negatieve invloeden van buitenaf (ook je auraveld). Bescherming laat je niet bij de pakken neer zitten als het even niet lukt. Het zet je weer op je pad in je eigen krachtige ik. Het beurt je op en laat zien wat de “wereld” je te bieden heeft en dat je daar zonder angst naar kunt kijken.

Neem wat je aan kunt. Sta open voor het contact met Spirit. Bescherming, zorgt dat je geaard bent en niet met alle winden mee kunt waaien. Bescherming, beschermd je ook tegen jezelf als je afkeurende gedachtes over jezelf hebt. Bescherming geeft balans en maakt de deur naar je hart weer open, zodat je weer op jezelf kunt vertrouwen.

Belangrijk!
De sprays mogen niet ingenomen worden en zijn alleen geschikt om jou te ondersteunen bij je proces, dus het is in GEEN geval een geneesmiddel. Voor medische klachten adviseren wij de huisarts of specialist te raadplegen.

De ingrediënten van deze spray

Citroengras (Lemongrass) heeft een doordringend en aards aroma het verhoogt daardoor het paranormale bewustzijn en zuivert de geest.

Wat is de spirituele invloed?
Citroengras geeft wrok prijs, spijt van uitspraken als ” ik zou moeten ” en pessimisme en negatieve energieën worden door deze olie om gezet in positieve energieën. Het laat het linker brein toe om opties te zien, dus zodra de negatieve energieën vrijkomen, prevaleren optimisme, moed en hoop.
Citroengras beschermt ook ons auraveld tegen elektromagnetische energie (tv, computers, radio). Het zou dus goed zijn om als je op het vliegveld bent de olie te dragen om je te beschermen tegen al deze elektromagnetische velden.
Citroengras activeert het Zonnevlechtchakra.

Dennenboom (Pine) Is fysiek grondend en ontspannend.

Wat is de spirituele invloed?
Essentiële olie van dennenboom brengt het wortel-, sacrale, keel- en derde oog chakra’s op één lijn waardoor het lichaam kan aarden en de stress los kan maken. Het zal zelfreflectie brengen voor jezelf en de gemeenschap (groepsbewustzijn).
Immers, wij als individuen moeten ook bijdragen aan de evolutie van de groep.
Dennenboom beïnvloed de hart en sacrale chakra’s.

Tijm (Thyme) kan mentaal stimulerend zijn en helpt bij concentratie. Is opwekkend vooral wanneer je vermoeid bent.

Wat is de spirituele invloed?
Geeft de geest richtingsgevoel. Het is daarom dat Griekse soldaten niet zonder deze olie wilden strijden.
Het gaf hen de fysieke energie om de strijd te verdragen, en ook het mentale en spirituele begrip om hun lot en visie te volgen, zelfs als het een mogelijk negatief resultaat was.
Het is daarom dat, als we ons angstig voelen, uit koers zijn geraakt of onzeker voelen, dat deze olie je emotioneel kan ondersteunen en richting geven.
Tijm beïnvloedt je zonnevlecht.

Eucalyptus bevordert het emotionele welzijn.

Wat is de spirituele invloed?
Het gebruik van eucalyptus omvat ook spirituele transformatie! De soort eucalyptus brengt relaties in het licht. Dit omvat de relatie tot onszelf, anderen, ons werk en het goddelijke.
Het zal ons vragen om te kijken naar onze patronen die ons tegenhouden. Of help ons degenen te zien die naar voren komen als we in de buurt van onze familie zijn of als onze knoppen worden ingedrukt! Als we ons hiervan bewust worden, zijn we in staat de broodnodige verandering en harmonie in onze relaties te brengen.
Eucalyptus bevordert het openen van de zonnevlecht en hartchakra’s.

Sinaasappel (orange) verheffend voor lichaam en geest.

Wat is de spirituele invloed?
Sinaasappel werkt op zowel het spirituele als emotionele gebied. Sinaasappel ondersteund het loslaten van; zelfoordeel, obsessies en angsten. Waardoor het emotionele lichaam kan worden hersteld en in balans kan worden gebracht. Wanneer we deze negatieve en sterk geladen emoties loslaten, kunnen we opnieuw duidelijkheid krijgen en betere keuzes maken voor ons leven.
Het zal steun verlenen om een positieve houding aan te nemen en het bevordert het kalmeren van de geest. Deze olie zal diegenen helpen die de neiging hebben overmatig te werken, naar perfectie streven en snel geërgerd raken door intoleranties of fouten.
Sinaasappel bevordert de sacrale en zonnevlecht chakra’s.

Jeneverbes (Juniper) verheffen en creëert een gevoel van vrede.

Wat is de spirituele invloed?
Deze olie helpt ons gedachten los te laten over onderdrukking, onzekerheid en woede. Deze negatieve gedachten weerhouden ons van afstemming op onze geest en het ontwikkelen van een dieper goddelijk bewustzijn.
Wanneer onze chakra’s op één lijn staan met het goddelijke, richten we ons ook op en verbinden we ons met onze zielsgroep. Dit creëert bescherming en veiligheid op een zeer diep niveau voor onze ziel. En stelt ons in staat om verder te gaan met een gevoel van steun en liefde van de bron.

Pan-Away Is verkwikkende en verkoelende. Bevordert het welzijn.

Wat is de spirituele invloed?
Van deze olie wordt gezegd dat ze negatieve emoties en energieën opruimt. Het is bijzonder opbeurend wanneer lichaam en geest in een uitputtende toestand verkeren die uiteindelijk tot burn-out zal leiden. Het kan ook mensen helpen die bang zijn voor hun eigen emoties of gewoon bang zijn om ze uit te drukken.

Granaat en Bergkristal

Granaat is de perfecte steen voor crisissituaties en situaties waarin het leven uitzichtloos lijkt. De steen geeft kracht, energie, doorzettingsvermogen, uithoudingsvermogen, zelfvertrouwen, wilskracht en vitaliteit. Het bevordert hoop, moed, optimisme, levensvreugde, daadkracht en overlevingsdrang. Blokkades, weerstanden, remmingen en beperkende gedrags- en denkpatronen worden verminderd. Het helpt Kundalini energie opstijgen.

Bergkristal

Bergkristal heeft een krachtig genezende en reinigende werking. Het kan hierdoor heel goed ondersteunen bij alle vormen van healing, energetische therapie en spiritueel werk. De steen zuivert het lichaam en de chakra’s en brengt de chakra’s in balans. Het beschermt je energieveld tegen negatieve invloeden zoals bijvoorbeeld straling van mobiele telefoons en computers, negatieve energie van mensen om je heen, milieuvervuiling en wateraders. Bergkristal stimuleert of kalmeert, afhankelijk van wat er nodig is, en brengt harmonie en balans. Het zorgt voor een heldere, geconcentreerde en scherpe geest en maakt neutraal en onbevooroordeeld en helpt je om (voor)oordelen los te laten.

Bescherming

Drakenkracht Spray
30 ml

€29,95 euro