Skip to content

Het Speelse Kind

Bewust worden van waar je stress vandaan komt is een belangrijk gegeven. Het speelse kind laat je zien waar de blokkades zitten. Als je op dit moment geen kind meer bent leert het je weer spelen als een kind. Je wordt vrolijk en blij en kunt je angsten en stress om groter (volwassen) te worden loslaten. Je komt weer in balans, wat dat op dit moment voor jou ook mag zijn. Het vertrouwen in de grotemensenwereld is soms moeilijk, vooral als je vaak teleurgesteld wordt. Je kunt dan altijd nog op jezelf vertrouwen en vergeet niet; Je bent NOOIT alleen. Er zijn altijd draken om je heen om over jou te waken en je te beschermen.

Belangrijk!
De sprays mogen niet ingenomen worden en zijn alleen geschikt om jou te ondersteunen bij je proces, dus het is in GEEN geval een geneesmiddel. Voor medische klachten adviseren wij de huisarts of specialist te raadplegen.

De ingrediënten van deze spray

Sinaasappel (orange) verheffend voor lichaam en geest.

Sinaasappel werkt op zowel het spirituele als emotionele gebied.
Sinaasappel ondersteund het loslaten van; zelfoordeel, obsessies en angsten. Waardoor het emotionele lichaam kan worden hersteld en in balans kan worden gebracht. Wanneer we deze negatieve en sterk geladen emoties loslaten, kunnen we opnieuw duidelijkheid krijgen en betere keuzes maken voor ons leven.

Het zal steun verlenen om een positieve houding aan te nemen en het bevordert het kalmeren van de geest. Deze olie zal diegenen helpen die de neiging hebben overmatig te werken, naar perfectie streven en snel geërgerd raken door intoleranties of fouten.

Sinaasappel bevordert de sacrale en zonnevlecht chakra’s.

Vanille

Rustgevend, ontspannend, je word er blij van.

Lady Sclareol opent het sacrale en het hartchakra.

Is een samenstelling van diverse oliën die de emoties van liefde, intimiteit en vertrouwen bevorderen. Het helpt ons emotionele blokkades op te heffen voor liefde, zelfliefde en het delen van liefde.  

Grounding opent het hartchakra.

Is een samenstelling van prachtige olien die je laten zijn op deze aarde. Grounding helpt je aarden, voor diegene die zich verloren voelen en niet weten wat ze moeten doen. Grounding helpt je om de uitdagingen van het leven aan te kunnen en brengt je in balans.

Ook als je ervaringen opdoet waar je niet mee weet om te gaan kan Grounding je weer naar het hier en nu brengen in je eigen wereld.

Stress away haalt de natuurlijke rust in ons naar boven halen

Met deze olie leer je om aangeleerde en genetische patronen los te laten. In situaties van mentale, emotionele, spirituele en fysieke stress (MESP) kan deze olie uitkomst bieden door je terug te voeren naar jouw innerlijk rust. Het laat je zien waar de stress vandaan komt en je bewust laten worden van deze trigger zodat jij hiermee aan de slag kunt. Ons lichaam heeft geen moeite met de normale stress van alle dag maar doorlopend stress van een niet goed lopende relatie, niet tevreden zijn met het werk wat je doet of stress over je gezondheid gaat ten koste van je gezondheid. Het is heel belangrijk deze stressbronnen te herkennen en verwijderen uit je systeem.

Abundance

Een samenstelling van oliën die ons het gevoel geven van overvloed en er mogen zijn. Het geeft ons de kans emoties los te laten van “niet genoeg zijn” Het helpt ons het bewustzijn van schaarste en armoede los te laten. Voor diegenen die worstelen en zich zorgen maken over geld is dit een geweldige olie die die je kan leiden naar een rijkdom bewustzijn.

Abundance opent de wortel- en hartchakra’s.

Citrus Fresh is een heerlijke frisse samenstelling van citrusoliën die onze beide hersenhelften laat samenwerken.

Citrus Fresh werkt op beide kanten van de hersenen om ons te helpen angst en stress te verminderen. Citrus Fresh geeft het lichaam balans en brengt het in evenwicht. Het kan zowel opbeurend als zeer ontspannend en rustgevend zijn. Citrus Fresh brengt door haar frisheid, de creativiteit en focus terug in je leven. Citrus Fresh opent het hart- en zonnevlechtchakra.

Het Speelse Kind

Drakenkracht Spray
30 ml

€29,95 euro