Skip to content

The Rite of the Womb

De baarmoeder is geen plaats om angst en pijn op te slaan.

De baarmoeder is een plaats om te creëren en leven te geven.

The Rite of The Womb

The rite of the womb of wel de rite van de baarmoeder is een prachtig ritueel wat doorgegeven is aan een vrouwelijk shamaan in het Amazonegebied. Zij ontving dit ritueel van de voorouderlijn van de vrouwen in het Amazonegebied met als opdracht het te verspreiden.

Dit geschenk van de rite, is een geschenk van genezing en leven wat elke vrouw in de wereld toebehoort die het wil ontvangen.

Samen vormen wij een lijn van vrouwen die zich herinneren dat wij in dit leven niet zijn gekomen om te lijden maar juist om de scheppers te zijn van onze diepste verlangens en bestemmingen.

Onze vrouwenlijn

Door de eeuwen heen zijn vrouwen sterk geweest. Ze hebben veel verdriet gekend en pijn geleden. Wij vrouwen zijn uitgemaakt voor heksen en zijn angstaanjagend geweest voor de machthebbende. We zijn verbrand op brandstapels, met stenen aan onze voeten in het water gegooid en verhongerd in kerkers. Deze angsten en pijnen die onze grootmoeders hebben geleden en doorstaan mogen en kunnen wij nu zuiveren.

Door plaats te maken in ons “oude” systeem kunnen wij deze ruimte vullen met liefde en creatie.

Wij mogen ons bewust worden van onze gaven en kracht. We worden zelfs opgeroepen door de grootmoeders om onze krachten te bundelen en te gebruiken. Vooral in deze tijd waarin er een beroep op ons wordt gedaan om liefde en licht te verspreiden, is het juist zo bijzonder dat deze ritueel ons wordt aangeboden.

Dit ritueel is niet alleen voor jezelf maar ook voor je moeder, je oma’s en je dochters. Allemaal zijn we verbonden met onze grote moeder, MOEDER AARDE.

Laten wij haar samen de kracht geven om door te gaan en te blijven creëren.

Deze dag…is een cadeau aan jezelf

Na kennis met elkaar gemaakt te hebben en genoten hebben van een kopje koffie of thee gaan we van start.

The womb is not a place to store fear and pain

In de ochtend gaan we ons richten op wat de angst en de pijn is die we hebben opgeslagen. We gaan het aanschouwen en een plaats geven zodat het je niet meer hindert in het leven.

Na de lunch is er plaats voor het tweede deel.

The womb is a place to create and give birth to life

Nu er ruimte is ontstaan, kunnen we hier onze creaties scheppen. Dit gedeelte van de rite is een hele mooie en creatieve aangelegenheid, vol inzicht en mogelijkheden.

Voor wie?

Voor vrouwen:

Voor mannen:

The Rite of The Womb

Jouw investering voor deze mooie leerzame dag vol energie is € 52,00 (graag contant)
Wanneer:

Zaterdag 1 oktober

Het is ook mogelijk om zelf een groep samen te stellen. Bijvoorbeeld, vriendinnen of samen met je moeder, dochter of andere familieleden.

Start your Journey today!

Wil je gelijk starten met je transformatie?
Vul dan je gegevens in en je krijgt alle informatie om te starten in je email inbox.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Naam