Skip to content

Opheldering

Opheldering brengt je terug naar je diepe zelf, je eigen waarheid. Het stimuleert, je gevoel, je gehoor, je smaak en je zicht op een lijn te komen. Het derde oog wordt geopend waardoor de hersenen meer zuurstof toegediend krijgen waardoor het makkelijker wordt toegang te krijgen met het hogere. Het helpt je in het heden te staan en je innerlijk conflicten op te lossen zodat ze je toekomst niet meer in de weg staan. Het biedt mogelijkheid om vooruit te komen met een gevoel van ondersteuning en liefde vanuit de bron. Je geeft je helderheid in je intuïtie en brengt je in balans en geeft rust in je denken.

Belangrijk!
De sprays mogen niet ingenomen worden en zijn alleen geschikt om jou te ondersteunen bij je proces, dus het is in GEEN geval een geneesmiddel. Voor medische klachten adviseren wij de huisarts of specialist te raadplegen.

De ingrediënten van deze spray

Bergthee (Gaultheria of Wintergreen) Is mentaal stimulerend en verhoogt de aandacht.

Wat is de spirituele invloed?
Het is interessant dat deze plant verbinding hebben met veel van onze zintuigen: reuk, smaak, tast en horen (geluid).
Wintergreen etherische olie kan diep in het lichaam doordringen en kan de vibratie van het lichaam verhogen en het gehoor op alle niveaus verbeteren. Van de geur alleen al wordt gezegd dat hij dit doet.

Vanwege deze werking werd het gebruikt tijdens spirituele ceremonies, vooral waar geluid werd gebruikt (meditaties, gezangen, enz.). Het brengt harmonie terug tussen de aarde en haar mensen door middel van bewustzijn.
Deze toename van vibratie opent spiritueel bewustzijn en leidt tot introspectie van goddelijke en eigenliefde. Dit zal met name nuttig zijn voor diegenen die op zijn of haar linkerhersenhelft georiënteerd zijn (logisch), en verder moeten uitbreiden naar hun intuïtieve kant (rechter brein)

Zonneroosje (Cistus) kalmeren en loslaten.

Wat is de spirituele invloed?
Cistus etherische olie is spirituele olie en wordt al eeuwenlang gebruikt voor meditatie. Het opent het derde oog en geeft zuurstof aan de hersenen.
Het helpt de geest tot rust te brengen en kalmeren. Het stimuleert ook de vijf zintuigen: tast, reuk, horen, zien en smaak.
Het zal diegenen helpen die constante redders moeten zijn, tot het punt dat ze hun eigen welzijn ondermijnen en uitputten.

Roos van Saron (Cistus)

Is een van de oliën die ook in de bijbel gebruikt werd. Dit zonneroosje heeft een zoete, honingachtige geur en kan de bloem zijn die de Roos van Sharon genoemd wordt. (Hooglied 2:1)

Copaifera (Copaiba) mentaal opbeurend en ontspannend.

Wat is de spirituele invloed?
Als we emotionele wonden vasthouden die ons niet langer dienen, dan projecteren we een slachtofferbewustzijn in de toekomst. Dit schept een innerlijk conflict voor de ziel en neemt ons weg van ons ware doel en onze verbinding met het goddelijke
Copaiba stelt ons in staat om onze emotionele wonden te zien en biedt hulp bij het opruimen van emoties terwijl we spirituele bescherming bieden. Voor degenen die stress op het werk of thuis bestrijden, biedt copaiba beveiliging en aarding. Het helpt ons om in het moment te blijven in plaats van achteruit of vooruit te projecteren.

Jeneverbes (Juniper) verheffen en creëert een gevoel van vrede.

Wat is de spirituele invloed?
Deze olie helpt ons gedachten los te laten over onderdrukking, onzekerheid en woede. Deze negatieve gedachten weerhouden ons van afstemming op onze geest en het ontwikkelen van een dieper goddelijk bewustzijn.
Wanneer onze chakra’s op één lijn staan met het goddelijke, richten we ons ook op en verbinden we ons met onze zielsgroep. Dit creëert bescherming en veiligheid op een zeer diep niveau voor onze ziel. En stelt ons in staat om verder te gaan met een gevoel van steun en liefde van de bron.

Lavendel Kalmeren, ontspannen en uitbalanceren. Verlicht woede en frustratie.

Wat is de spirituele invloed?
Grotere intuïtie en helderheid.

Highest potensial (Blend) kalm en opbeurend.

Wat is de spirituele invloed?
Deze olie zal je helpen emoties van ergernis los te laten of het te laten worden! De olie zal helpen bij woede en frustratie als gevolg van kindertrauma of angsten.
Het zal ook helpen om deze negatieve emoties los te laten en positieve emoties van vergeving, eigenwaarde en vergeving te brengen, zodat we echt ons eigen potentieel kunnen zien.

Bergkristal

Bergkristal heeft een krachtig genezende en reinigende werking. Het kan hierdoor heel goed ondersteunen bij alle vormen van healing, energetische therapie en spiritueel werk. De steen zuivert het lichaam en de chakra’s en brengt de chakra’s in balans. Het beschermt je energieveld tegen negatieve invloeden zoals bijvoorbeeld straling van mobiele telefoons en computers, negatieve energie van mensen om je heen, milieuvervuiling en wateraders. Bergkristal stimuleert of kalmeert, afhankelijk van wat er nodig is, en brengt harmonie en balans. Het zorgt voor een heldere, geconcentreerde en scherpe geest en maakt neutraal en onbevooroordeeld en helpt je om (voor)oordelen los te laten.

Opheldering

Drakenkracht Spray
30 ml

€29,95 euro