Skip to content

Over Mij

Wie is Anneke?

Ik ben Anneke en ik ben in 1963 in Amsterdam geboren.

Heb je altijd in Amsterdam gewoond?

Nee, op mijn zevende ben ik met mijn ouders en broertje naar Friesland verhuisd en daar heb ik een hele fijne jeugd gehad.

Hoe was jij als kind?

Als klein kind had mijn moeder al grote problemen met mij als het om slapen ging. Ik droomde…. en was nachten lang aan het spoken, zoals mijn moeder zei. Overdag was ik een stil meisje, heel verlegen en als er visite kwam ging ik achter de gordijnen en de bank zitten. Als ik dan tevoorschijn moest komen, ging ik van achter de bank onder mijn moeders rokken zitten.

Ik wilde er niet zijn!

Iets later was ik altijd bezig met plantjes en dieren en heb daar voor een deel ook mijn opleiding in gehad. Totdat de tijd komt dat je serieus aan de slag moet om geld te verdienen. Ik heb toen gekozen voor het vak Schoonheidsspecialiste. In dit vak heb ik heel wat jaren gewerkt en geleerd, en ook leuk mijn ding kunnen doen vooral toen ik mij ging specialiseren in de permanente make-up. Omdat ik één van de eersten was die zich ging specialiseren kreeg ik al snel de vraag van andere schoonheidsspecialistes, artsen, huidtherapeuten en andere specialisten in de schoonheidsbranche om hun het vak bij te brengen. Op dit moment geef ik een aantal keer per jaar les, dit doe ik samen met mijn schoondochter en nog steeds met veel plezier.

Hoe heb je de angst van dat kleine meisje weten om te vormen tot de vrouw die je nu bent?

Oeh, dat is een mooie vraag en het enige wat ik hierop kan zeggen is heel hard werken aan jezelf! Het er niet willen zijn, heeft ook een uitdaging in zich, want waarom wil je hier niet zijn? Om daar achter te komen is het belangrijk te weten wat je doel is in het leven, en ook dat is een hele zoektocht.

Hoe heeft spiritualiteit zich in jouw leven gemanifesteerd?

Spiritualiteit staat centraal in mijn leven, gewoon omdat ik niet geloof dat dit leven het enige leven is dat we leven. Dat zou voor mij zo zinloos zijn. Ik geloof ook niet dat alle kennis die wij hebben zomaar verloren zou kunnen gaan omdat we alleen dit leven maar hebben. Ik las ook al vroeg boeken over spiritualiteit en vooral ook boeken over oude beschavingen ook de verhalen uit de bijbel over Jezus, die mensen genas, boeiden mij enorm. Dan waren er Boeddha en andere spirituele mensen die mij inspireerde en dan vooral ook mijn dromen. Want wat betekenen ze? Ook merkte ik dat ik anders reageerde op de dagelijkse dingen dan anderen.

Ik was heel gevoelig en had veel verdriet, maar begreep niet waarom en waardoor.

Gelukkig had ik een hele lieve tante die mij begreep en mij een heleboel heeft geleerd, waardoor ik in mijn eigen kracht kon gaan staan. Ook tijdens het uitoefenen van mijn vak als schoonheidsspecialiste ervoer ik allemaal vreemde energieën, mensen die mij totaal leegzogen. Gelukkig heb ik hiermee leren omgaan, door in eerste instantie te leren om mij af te sluiten voor de energieën van anderen en ten tweede door uit te zoeken of het een energie is die mij dient of niet, door deze ervaringen kan ik nu zelf mensen helpen te leren hoe zij hier mee om kunnen gaan.

Na diverse opleidingen in bewustzijn en zelfontwikkeling heb ik nu een eigen methode ontwikkeld waarin ik hetgeen ik geleerd heb in de praktijk kan toepassen en het kan overdragen.

Hoe ben je in contact gekomen met de draken?

In 2017 kwamen tijdens het channelen de draken op mijn pad. Dat was even schrikken, want voor mij waren draken, sprookjes wezens net als elfjes en feeën. Ondertussen weet ik beter en hoef ik niet meer te twijfelen of ze wel of niet bestaan. Dat draken jou kiezen of zoeken is me ook duidelijk geworden. Draken energie is echt heel intens en soms wel dwingend. Ik kan nu met een gerust hart zeggen dat ik ervaren heb hoe sterk de kracht van een draak is. En deze kracht wil ik graag doorgeven aan mensen die er voor open staan. Want hoewel drakenkracht (nog) niet voor iedereen bereikbaar is zijn er steeds meer mensen die zich bewust worden van deze intense kracht.

Wat betekenen draken voor jou?

Draken zijn enorme krachtwezens, de intense liefde, de oeroude kennis en wijsheid maken dat draken voor mij een symbool van de hoogste spirituele essentie, en de goddelijke krachten van transformatie vertegenwoordigen.

Als je met drakenkracht werkt is het net of je een liefdevolle schop onder je kont krijgt, een die zegt; doorgaan, kop op je kan het… en allemaal in vol vertrouwen en liefde, dat is waarom de draken mij zo dierbaar zijn geworden.

Je zegt dus nu, dat de draken je hebben geholpen bij je transformatieproces, klopt dat?

Dat klopt, de drakenenergie die zich manifesteerde, heeft een geweldige transformatie op gang gebracht, en ik voel hoe die drakenkracht mij nog steeds dag in dag uit ondersteunt en stimuleert.

Wat betekent voor jou “in je kracht staan”?

Voor mij betekent in je kracht staan heel simpel, doen waar je je goed bij voelt. Ook al moet je soms even je comfortzone uit maar daar wordt je sterk van en het leuke is, als je het gedaan hebt is je comfortzone vergroot. Dat heet ook groei!

Wat kun jij hierin betekenen voor anderen?

Soms heb je even hulp nodig om in je kracht te kunnen staan om je levenspad te kunnen volgen en dat is voor iedereen anders, zo kan het zijn dat jij hulp nodig hebt om in je kracht te staan;

Door gericht samen te werken met de problematiek van de cliënt gaan we samen op weg naar een oplossing. Jouw in je kracht zetten!
Welke methode pas je hierbij toe?

Door mijn ervaring heb ik een eigen methode ontwikkelt, waarbij ik gebruik maak van de verschillende disciplines die ik beheers. Het is daardoor mogelijk om zowel op geestelijk als emotioneel gebied een transformatie te bewerkstelligen die soms uitzichtloze situaties om zet naar een open en leerzame situatie, die je in je kracht doen staan.

Fysieke klachten zijn vaak de uitingen van een emotioneel onbalans. Door samen te werken kunnen deze “verborgen” verstrikkende emoties aan het licht gebracht worden waardoor ze kunnen worden getransformeerd naar KRACHT. Hierdoor ga je ook fysiek in je kracht staan.

Doe je nog meer?

Ja, natuurlijk een bezige bij als ik zit nooit stil. Naast mijn werk als therapeut begeleid ik ook mensen op hun spirituele pad om zich daarin te specialiseren tot professional en heb ik de “DRAKENKRACHT” spray’s ontwikkeld die proces ondersteunend werken. Deze zijn echt heel krachtig en fantastisch om mee te werken!