Skip to content

Vrijheidgevend

Als je vast zit in je hoofd en niet meer vooruit kunt door de angst die je beheerd is het tijd voor vrijheid gevende energieën. De vrijheidgevende formule zorgt ervoor dat je je trauma en de daaruit voorkomende angsten kunt accepteren en los kunt laten.

Het help je om de nodige veranderingen door te zetten. Het hartchakra en je basis chakra komen in lijn te staan waardoor je emotioneel meer in balans komt. Vanuit je stagnatie ontstaat nu de ruimte om je spiritueel te ontwikkelen. Pak die kans! Deze spray laat je ook gronden zodat je kunt staan in je eigen Ik en je vrijheid kunt ervaren.

Belangrijk!
De sprays mogen niet ingenomen worden en zijn alleen geschikt om jou te ondersteunen bij je proces, dus het is in GEEN geval een geneesmiddel. Voor medische klachten adviseren wij de huisarts of specialist te raadplegen.

De ingrediënten van deze spray

Dragon (Taragon)

Wat is de spirituele invloed?
Dragon levert positieve energie voor het aanpakken van verandering. Dit zal vooral helpen wanneer de verandering wordt afgedwongen, zoals in het geval van een ongeluk of incident die een shock, intense angst of trauma veroorzaakt. Dit is wat de meeste mensen een “wake-up call” zouden noemen.
De energieën van de olie helpen je de situatie accepteren en beschermt je tegen de emotionele fase van wanhoop die het gevolg kan zijn van een trauma. De olie trekt de energieën naar beneden in de het eerste chakra zodat je goed geaard bent.

BalsemSpar (Balsam Fir) ontspannend en fysiek grondend

Wat is de spirituele invloed?
​​Balsemsparolie zal het lichaam aarden en de geest versterken. Het brengt een emotioneel evenwicht in lichaam en geest door de sacrale en hartchakra’s op één lijn te brengen. Het is goed voor mensen die emotioneel heel gemakkelijk uit balans raken.

Trouwens, alle oliën die afkomstig zijn van bomen (Western Red Cedar, Palo Santo, Cedarwood, wierook, enz.) Zullen ons wezen stabiliseren, gronden en veiligheid bieden.

Cypres

Wat is de spirituele invloed?
Cypress’s eigenschappen weerspiegelen zijn spirituele invloed. Het elimineren van wat stagneert, opent ons voor spirituele harmonie.
De etherische oliën van de Cypress zullen ons ondersteunen, niet alleen om de veranderingen te accepteren die we moeten maken, maar ook om te onderscheiden welke veranderingen het beste voor ons zijn (en onze eigen spirituele groei).

Overigens, alle oliën die van bomen zijn (Palo Santo, Cedarwood, wierook, enz.) stabiliseren, gronden en geven veiligheid aan ons wezen, fysiek en emotioneel.

Citrien

Citrien werkt beschermend, opbeurend en trekt geluk, voorspoed, succes en welvaart aan. Deze zonnige steen vermindert neerslachtigheid en depressie, angststoornissen en destructief gedrag en geeft moed, energie en laat je weer van het leven genieten. Het helpt je je persoonlijke kracht (her)vinden en stimuleert eigenschappen als zelfvertrouwen, eigenwaarde en creativiteit. Het helpt je om doelen te stellen die goed voor je zijn en deze waar te maken. De steen maakt je socialer en stimuleert je om je open te stellen en je te uiten en helpt contact te maken met anderen.

Vrijheidgevend

Drakenkracht Spray
30 ml

€29,95 euro