Skip to content

Waarheidsgetrouw en Zelfvertrouwen

Waarheidsgetrouw laat je zien wat de echte waarde van het leven is, het maakt je bewust van je eigen vertrouwen en dat van anderen zodat jij een keuze kunt maken die voor jou dienend is. Het laat je zien dat je je obsessies, jaloezie en je imperfecties kunt laten gaan zodat er ruimte voor nieuwe ervaringen komt.

De ervaring van jezelf liefhebben is hier een van, als je jezelf kunt liefhebben dan pas is er ook plaats om van anderen te houden. Leer van het innerlijke kind in jezelf. Leer weer onbevangen te vertrouwen op jezelf en anderen zodat de liefde zijn werk kan gaan doen en je kunt vertrouwen op je eigen zelfvertrouwen.

Belangrijk!
De sprays mogen niet ingenomen worden en zijn alleen geschikt om jou te ondersteunen bij je proces, dus het is in GEEN geval een geneesmiddel. Voor medische klachten adviseren wij de huisarts of specialist te raadplegen.

De ingrediënten van deze spray

Dragon (Taragon)

Wat is de spirituele invloed?
Dragon levert positieve energie voor het aanpakken van verandering. Dit zal vooral helpen wanneer de verandering wordt afgedwongen, zoals in het geval van een ongeluk of incident die een shock, intense angst of trauma veroorzaakt. Dit is wat de meeste mensen een “wake-up call” zouden noemen.
De energieën van de olie helpen je de situatie accepteren en beschermt je tegen de emotionele fase van wanhoop die het gevolg kan zijn van een trauma. De olie trekt de energieën naar beneden in de het eerste chakra zodat je goed geaard bent.

Spar (spruce) Het is fysiek grondend en ontspannend.

Wat is de spirituele invloed?
Spar essentiële olie zal het lichaam gronden en in evenwicht brengen en daarbij emotionele blokkades loslaten. De Indianen gebruikten Sparren vanwege het zuiverende en reinigende effect. Er wordt ook gezegd dat het blokkades vrijmaakt voor welvaart en rijkdom.

Patchouli fysiek en mentaal kalmerend en ontspannend.

Wat is de spirituele invloed?
Deze olie is gedurende honderden jaren gebruikt om de geest te ontspannen en gedachten te verhelderen.
Het wordt voornamelijk gebruikt om de hartchakra uit te lijnen met de wortel- en sacrale chakra’s. Het doet dit door obsessies, onzekerheden en jaloezie vrij te maken en onze wens om een vollediger leven te leiden te vergroten.
Het grondt het lichaam en vraagt ons om in het huidige moment te blijven in plaats van stress te hebben over dingen die buiten onze controle liggen.

Geranium

Tilt als het ware de geest op en verlicht nerveuze spanning. Kan negatieve emoties en herinneringen los maken.

Wat is de spirituele invloed?
Geraniumolie kan helpen bij het verminderen van angst voor verlating, liefde en toewijding. Het vraagt dat iemand meer accepteert en dus meer van zichzelf houdt. Als we meer van onszelf houden, dan kunnen we ons volledig inzetten om van anderen te houden.

Inner child (blend) Kalmeren en balanceren.

Wat is de spirituele invloed?
Wanneer een van Gods schepselen wordt misbruikt, raakt de ziel gebroken. Langzaam maar zeker verliezen we een deel van ons zelf of geven ons zelf onbewust aan anderen weg.

Vaak zijn we dan zo gebroken dat men zich gaat afsluiten. Het kan ook zijn dat we later in het leven beginnen om ons anders te gedragen op een manier die ons niet meer dient.

Wanneer we ons leven besteden aan het dienen van andere behoeften in plaats van de onze, komen we steeds verder weg van ons ware zelf en ons ware doel. Inner Child is een van de melanges die ons zal helpen om ons terug te brengen tot de kern van wie we zijn. Wanneer we leren onze eigen ziel lief te hebben en te kennen, kunnen we echt een vervullend leven leiden.

Bergkristal

Bergkristal heeft een krachtig genezende en reinigende werking. Het kan hierdoor heel goed ondersteunen bij alle vormen van healing, energetische therapie en spiritueel werk. De steen zuivert het lichaam en de chakra’s en brengt de chakra’s in balans. Het beschermt je energieveld tegen negatieve invloeden zoals bijvoorbeeld straling van mobiele telefoons en computers, negatieve energie van mensen om je heen, milieuvervuiling en wateraders. Bergkristal stimuleert of kalmeert, afhankelijk van wat er nodig is, en brengt harmonie en balans. Het zorgt voor een heldere, geconcentreerde en scherpe geest en maakt je neutraal en helpt je om (voor)oordelen los te laten.

Waarheidsgetrouw en Zelfvertrouwen

Drakenkracht Spray
30 ml

€29,95 euro