Skip to content

Harmonie & Vreugde

Zonder twijfel kun je beteren keuzes maken en de energieën die jou hebben geblokkeerd in het nemen van deze beslissingen worden getransformeerd naar moed en enthousiasme om de dingen te doen die je eindelijk wilt afmaken of altijd al heb willen doen.

Negatieve emoties die jouw belemmeren te zijn wie je bent doordat je boos, kwaad of angstig bent zullen jou uiteindelijk vernietigen. Gebruik deze spray tijdens het stil zijn met en in jezelf om een beteren verbinding te krijgen met Spirit. Je hart chakra vergroot als je jezelf toe staat oude overtuigingen los te laten en de leegte die ontstaan is te vullen met liefde voor jezelf, dus voor Spirit. De spray zal je helpen je ziel en geest te zuiveren van deze overtuigingen en patronen waardoor je hartchakra verder open zal gaan en je kunt werken en beslissingen kunt nemen vanuit je hart.

Weet dat je er niet alleen voor staat tijdens het proces van jouw transformatie en weet ook dat je altijd kunt vragen om hulp.

Belangrijk!
De sprays mogen niet ingenomen worden en zijn alleen geschikt om jou te ondersteunen bij je proces, dus het is in GEEN geval een geneesmiddel. Voor medische klachten adviseren wij de huisarts of specialist te raadplegen.

De ingrediënten van deze spray

Basilicum kan mentaal stimulerend zijn en kan iemand helpen helder te zijn.

Gebruik het om nieuwe energie op te doen voor een project, vooral als er twijfel of wantrouwen aan te pas komt. In dit geval kan het bijzonder opbeurend zijn!
Wat is de spirituele invloed?

Basilicumolie introduceert ons bij ons innerlijke zelf. Wanneer we duidelijkheid krijgen over wie we zijn, zijn we in staat om betere keuzes te maken over wat we in ons leven willen creëren. Die stagnerende energie wordt getransformeerd in opwinding en enthousiasme om verantwoordelijkheden voor onze eigen verlangens te volgen en te accepteren.

Heilig hout (Palo Santo) zorgt voor aarding en kalmeert.

Wat is de spirituele invloed?
Deze olie zal je aarden en negatieve emoties zoals woede, angst en zelfvernietiging loslaten. Verspreid het in uw huis- en werkruimte om te reinigen en te beschermen zoals u zou doen met salie of red cedar. Gebruik het tijdens meditatie om verbinding te maken met de geest en geconcentreerd te blijven.
Overigens, alle oliën die van bomen zijn (Western Red Cedar, Sparren, Cederhout, Wierook, enz.) stabiliseren, gronden en geven veiligheid aan ons fysieke en emotionele wezen.

Coriander Het zoete aroma is kalmerend maar toch zacht opbeurend.

Wat is de spirituele invloed?
Essentiële olie van koriander maakt meer spiritueel licht en verbinding mogelijk om het fysieke lichaam binnen te gaan; en zal helpen om de hartchakra te vergroten.
Het zal ons helpen weerstand en gehechtheid aan oude overtuigingen los te laten en open te staan voor nieuwe energieën. Als we toestaan dat deze transformatie plaatsvindt, houden we niet alleen meer van onszelf, maar hebben we ook een diepere verbinding met het goddelijke.
Deze olie is goed voor “overeten” of om niet voor zichzelf te zorgen, gerelateerd aan voedsel. Of we nu te veel eten, naar suiker of naar eetbuien verlangen, het is allemaal gerelateerd aan de zaken van het hart. Dit heeft te maken met het vullen van onze leegte en onze eigen zelfliefde.

Citroen (Lemon) Het is heel verheffend voor lichaam en geest. Zeer licht en verbetert de focus.

Wat is de spirituele invloed?
Omdat het een reiniging is voor ziel en geest, zal het patronen vrijgeven en de hartcentra openen. Het resultaat is vreugde en hoop en helder denken.

Geranium Tilt als het ware de geest op en verlicht nerveuze spanning. Kan negatieve emoties en herinneringen vrijgeven.

Wat is de spirituele invloed?
Geraniumolie kan helpen bij het verminderen van angst voor verlating, liefde en toewijding. Het vraagt dat iemand meer accepteert en dus meer van zichzelf houdt. Als we meer van onszelf houden, dan kunnen we ons volledig inzetten om van anderen te houden.

Balsem Spar (Balsam Fir) ontspannend en fysiek grondend

Wat is de Spirituele en Emotionele Invloed?
Balsemsparolie zal het lichaam aarden en de geest versterken. Het brengt een emotioneel evenwicht in lichaam en geest door de sacrale en hartchakra’s op één lijn te brengen. Het is goed voor mensen die emotioneel heel gemakkelijk uit balans raken.
Alle oliën die afkomstig zijn van bomen (Western Red Cedar, Palo Santo, Cedarwood, wierook, enz.) zullen ons wezen stabiliseren, gronden en veiligheid bieden.

Marjolein Het is mentaal versterkend en ontspannend. Kalmeert de nerveuze spanning.

Wat is de spirituele invloed?
Het is interessant dat de Grieken en de Romeinen marjolein associëren met niet alleen liefde en geluk, maar ook met de overgang door fysieke dood.
De dood is ook een metafoor voor transformatie, wat hier de sleutel is. Daarom kunnen degenen die de negatieve gevoelens ervaren zoals het niet verbonden zijn, onzekerheid, niet ondersteund worden, transformeren met behulp van marjoleinolie.
Als we negatieve gevoelens loslaten en we meer in balans komen, kunnen we onszelf vollediger accepteren en liefhebben en onze kracht voor onszelf herstellen.

Awaken (Blend) Kalmerend en balans gevend

Wat is de spirituele invloed?
Deze olie helpt ons om interdimensionaal te verbinden en ons bewustzijn uit te breiden. Het zal helpen negatieve emoties van hopeloosheid vrij te maken en het niet kunnen loskomen van vernedering. Het brengt de nodige ondersteuning in om over te schakelen naar een betere plek.
Waarvoor je ook wakker wilt worden in je leven of je zaken, stel de intentie vast en gebruik deze olie om je te helpen zien wat er moet worden getransformeerd of ontwaakt om dat te worden of te bereiken.

Granaat en Seleniet

Granaat is de perfecte steen voor crisissituaties en situaties waarin het leven uitzichtloos lijkt. De steen geeft kracht, energie, doorzettingsvermogen, uithoudingsvermogen, zelfvertrouwen, wilskracht en vitaliteit. Het bevordert hoop, moed, optimisme, levensvreugde, daadkracht en overlevingsdrang. Blokkades, weerstanden, remmingen en beperkende gedrags- en denkpatronen worden verminderd. Het helpt Kundalini energie opstijgen.

Seleniet is een hele spirituele steen en werkt beschermend, ontspannend en inzicht gevend. Het bevordert harmonie, rust, balans en vrede in jezelf en je omgeving. Het is een goede steen om bij je te dragen als je spiritueel bezig bent. Het bevordert contact met engelen en gidsen en vergemakkelijkt meditatie, telepathie, divinatie (waarzeggerij) en mediamieke gaven. Het werkt aardend als met hogere energieën gewerkt wordt en beschermt en reinigt de aura. Seleniet stimuleert een heldere geest en geeft inzicht in je levenslessen. Het bevordert harmonie, rust, balans en vrede in jezelf en je omgeving.

Harmonie & Vreugde

Drakenkracht Spray
30 ml

€29,95 euro