Skip to content

Arnwood’s Kick

Zelfstraf betekent dat je jezelf onnodig in moeilijkheden brengt. De energie die dat met zich mee draagt zorgt ervoor dat je blijft hangen en niet verder komt. De spray zal je helpen bij verandering, als een soort “wake up call” De energie zal je helpen de situatie meester te worden en je wanhoop te laten vervliegen. Het helpt je verbinding te maken met de aarde, de natuur en de natuurwezens.

De natuurlijk balans van de mannelijke en vrouwelijke energie wordt weer hersteld. Het helpt je loslaten van negatieve emoties, zoals boosheid en een laag zelfbeeld. Het ondersteund je eigenwaarde en je spirituele bewustzijn. Je lichaam, je mind en je hogere zelf komen weer in één lijn te staan waardoor jij beter gaat functioneren en in verbinding staat met het hogere en je zielenfamilie. Het contact met je zielenfamilie geeft je vertrouwen en bescherming. Arnwoods Kick laat je zien wanneer jij jezelf saboteert en je daar bewust van wordt. Oude overtuigingen en patronen die je niet meer dienen kun je achter je laten, je kunt weer volop genieten van je welvaart.

Belangrijk!
De sprays mogen niet ingenomen worden en zijn alleen geschikt om jou te ondersteunen bij je proces, dus het is in GEEN geval een geneesmiddel. Voor medische klachten adviseren wij de huisarts of specialist te raadplegen.

De ingrediënten van deze spray

Ylang Ylang rustgevend en ontspannend.

Wat is de spirituele invloed?
Ylang Ylang Olie wordt gebruikt om mannelijke en vrouwelijke energieën in balans te brengen, zodat men een staat van harmonie kan bereiken.
Ylang Ylang zet aan om negatieve emoties los te laten, zoals boosheid, bezitterigheid of een laag zelfbeeld. Positieve emoties zoals zelfvertrouwen, zelfliefde en spiritueel bewustzijn worden door deze olie gevoed.
Ylang Ylang olie helpt ook degenen die fysiek of spiritueel uitgeput zijn. Het brengt lichaam, geest en ziel weer op één lijn.

Kruidnagel (Clove) duidelijkheid!

Wat is de spirituele invloed?
Kruidnagelolie wordt gebruikt om spirituele items aan het licht te brengen. Van kruidnagel wordt gezegd dat het inzicht geeft in ons emotioneel ongemak.
Hoe vaak gebeurd er iets waarvan je later ziet dat er eigenlijk een verborgen betekenis achter zat?
Kruidnagel kan ons in dit opzicht helpen. Het helpt ons na te denken over de oorzaken van onze sabotage; en helpt ons dit te zien omdat ze ons niet langer dienen!

Kaneel bast (Cinnamon Bark) trekt rijkdom aan!

Wat is de spirituele invloed?
De gezondheidsvoordelen van kaneel hebben ook een spirituele kant.
Van kaneel wordt gezegd dat het rijkdom aantrekt door onze kernovertuigingen van beperking om te zetten in overvloed. Het geeft woede, frustratie en misbruik vrij die we begraven hebben en die te maken hebben met onze afhankelijkheid en verslavingen.
Het is goed voor diegenen onder ons die echt hun geloofssystemen of hun oude patronen willen bekijken en veranderen. Dit zal diegenen helpen die herinneringen aan fysiek misbruik (inclusief slavernij) moeten vrijgeven, ongeacht of het dit leven of een vorig leven is.

Jeneverbes (Juniper) verheffen en creëert een gevoel van vrede.

Wat is de spirituele invloed?
Deze olie helpt ons gedachten los te laten over onderdrukking, onzekerheid en woede. Deze negatieve gedachten weerhouden ons van afstemming op onze geest en het ontwikkelen van een dieper goddelijk bewustzijn.
Wanneer onze chakra’s op één lijn staan met het goddelijke, richten we ons ook op en verbinden we ons met onze zielsgroep. Dit creëert bescherming en veiligheid op een zeer diep niveau voor onze ziel. En stelt ons in staat om verder te gaan met een gevoel van steun en liefde van de bron.

Lapis lazuli

Versterkt spirituele vaardigheden en de intuïtie en stimuleert het de spirituele ontwikkeling. Het helpt bij het astraal of sjamanistisch reizen en bij het contact maken met gidsen en engelen.

Arnwood's Kick

Drakenkracht Spray
30 ml

€29,95 euro