Skip to content

Meditatie

Meditatie is een spray voor je innerlijke rust om diep tot jezelf te kunnen komen. De spray helpt je te aarden en verbinding te maken met je Goddelijke IK. De zuiverheid en verbinding brengen je bij je eigen oude kennis.

De rust en de zekerheid die je daardoor ontvangt is van Goddelijke waarde. Het tijd nemen van 20 minuten per dag om stil te zijn met jezelf helpt je de verdere dag te zijn wie je bent in alle rust en vrede. Veilig zijn in je eigen lichaam en gevoel en te luisteren naar je innerlijke wijsheid is wat Meditatie Spray voor je doet. Het helpt je stappen te ondernemen naar je werkelijke zijn, en inzicht te krijgen om een nieuwe weg in te slaan. Het geeft je kracht om te veranderen. Tijdens deze reis word je door Meditatie beschermd en maakt het je weerbaarder voor negatieve emoties van buitenaf.

Belangrijk!
De sprays mogen niet ingenomen worden en zijn alleen geschikt om jou te ondersteunen bij je proces, dus het is in GEEN geval een geneesmiddel. Voor medische klachten adviseren wij de huisarts of specialist te raadplegen.

De ingrediënten van deze spray

Sandelhout (Sandalwood) Kalmeert, geeft je aarding is een fijn afrodisiacum.

Wekt sensualiteit op, roept rust en diepe ontspanning op. Deze toestand zorgt voor een grotere intuïtie en een gevoel van bewustzijn, vooral bij het zich openstellen voor en het leren van onvoorwaardelijke liefde. Opent cellulair geheugen van vorige leven-ervaringen.

Het opent de wortel en sacrale chakra’s zodra de emotionele problemen worden aangepakt en vrijgegeven in het lichaam.

Wierook (Francinsense) Verheffend en centrerend.

Francinsense Essentiële Olie wordt al meer dan 5000 jaar gebruikt om ons spirituele bewustzijn te wekken en contact te maken met de geest. Het kan ons helpen om delen van ons ego vrij te maken die ons weerhouden verbinding te maken met onze ziel, evenals gevoelens van onwaardigheid en onzekerheid.

Als we eenmaal in contact kunnen komen met onze spirituele kant, kunnen we ons ware doel in de wereld omhelzen en meer spiritueel gedreven worden in plaats van gedreven door ego.

Cederhout (Cedarwood) kalmeert de geest en verlicht nerveuze spanning. Helpt woede te kalmeren en stress te verminderen.

Wat is de Spirituele en Emotionele Invloed?
Cederhoutolie helpt je het gevoel te omarmen dat je volkomen veilig bent voor jezelf en in je omgeving. Wanneer angst wordt vrijgegeven, staat het hart open voor spirituele liefde en bescherming die ook zelfacceptatie en liefde brengt.

Myrthe
Mirteolie helpt de mannelijke en vrouwelijke energieën van het lichaam in balans te houden door woede en innerlijke conflicten los te laten. Het zal diegenen helpen die zich ook onderdrukt of verward voelen door het leven.

Het in balans brengen van de mannelijke en vrouwelijke energieën is belangrijk om heel te worden in onze spirituele evolutie. Vaak wordt ons geleerd eenzijdig te zijn en mannelijke of vrouwelijke trekken te vermijden.

Heilig hout (Palo Santo) zorgt voor aarding en kalmeert.

Deze olie zal je aarden en negatieve emoties zoals woede, angst en zelfvernietiging loslaten. Verspreid het in uw huis- en werkruimte om te reinigen en te beschermen zoals u zou doen met salie of red Cedar. Gebruik het tijdens meditatie om verbinding te maken met de geest en geconcentreerd te blijven.
Overigens, alle oliën die van bomen zijn (Western Red Cedar, Sparren, Cederhout, Wierook, enz.) stabiliseren, gronden en geven veiligheid aan ons fysieke en emotionele wezen.

White Angelica geeft kracht en bescherming

White Angelica essentiële olie helpt je om negatieve emoties van hebzucht, eenzaamheid, afwijzing, schaamte en zwakte los te laten. Hierdoor zal bescherming en kracht mogelijk gemaakt worden om naar Spirit uit te reiken.

Deze olie wordt vaak gebruikt bij het vrijgeven van emoties, niet alleen omdat het de emotionele opheldering vergemakkelijkt, maar ook omdat het de drager beschermt tegen negatieve energieën en emoties van mensen om ons heen.

Dit is belangrijk bij het doen van releasewerk; als we andere energieën oppikken, vergemakkelijken we niet de transformatie van anderen of van onszelf. Het is dus belangrijk om gecentreerd en beschermd te blijven.

Dragon (Taragon) verheffend

Dragon levert positieve energie voor het aanpakken van verandering. Dit zal vooral helpen wanneer de verandering wordt afgedwongen, zoals in het geval van een ongeluk of incident die een shock, intense angst of trauma veroorzaakt. Dit is wat de meeste mensen een “wake-up call” zouden noemen.

De energieën van de olie helpen je de situatie accepteren en beschermt je tegen de emotionele fase van wanhoop die het gevolg kan zijn van een trauma. De olie trekt de energieën naar beneden in de het eerste chakra zodat je goed geaard bent.

Abuncance is verheffend en balancerend.

Dit helpt ons emoties los te laten van dat we niet genoeg zijn en ons zorgen maken. Het helpt ons om schaarste en armoedebewustzijn los te laten. Dit is een uitstekende olie voor degenen die worstelen en zich zorgen maken over geld en willen overstappen naar een weeldebewustzijn.
Abundance opent de wortel- en hartchakra’s.

Versteend hout werkt aardend, beschermend, ontspannend en stabiliserend.

De zachte energie van deze steen beschermt tegen allerlei negatieve invloeden, schermt af en helpt je veilig en op je plek voelen in het hier en nu. Het is daarom een goede steen om te dragen tijdens het reizen of als je veel last hebt van heimwee. Het helpt negatieve energie en negatieve emoties zoals angst, boosheid en verdriet afvoeren waardoor je je weerbaarder en sterker voelt. Het werkt kalmerend, maakt geduldig en beschermt tegen overprikkeling. Het werkt ondersteunend en beschermend bij hoogsensitiviteit of hooggevoeligheid. Het helpt de effecten van wateraders verminderen, vermindert incarnatieproblemen en ondersteunt bij problemen waarvan de oorzaak in een vorig leven ligt.

Meditatie

Drakenkracht Spray
30 ml

€29,95 euro