​Waarom bij Anneke

Waarom bij Anneke

In haar praktijk werkt Anneke met mensen die op zoek zijn naar hun “levens” pad en daarin tegen gehouden worden door verstrikkende emoties zoals angst, trauma en conflicten waardoor ze niet in hun kracht kunnen staan.


Spiritualiteit staat daarbij centraal en de prachtige kracht van de draken staan hierbij aan de zijde van zowel Jou als Anneke.


Door haar ervaring heeft Anneke een eigen methode ontwikkelt, waarbij zij gebruik maakt van de verschillende disciplines die zij beheerst. Het is daardoor mogelijk om zowel op geestelijk als emotioneel gebied een transformatie te bewerkstelligen die soms uitzichtloze situaties om zet naar een open en leerzame situatie, die je in je kracht doen staan.


Fysieke klachten zijn vaak de uitingen van een emotioneel onbalans. Door te werken met Anneke kunnen deze “verborgen” verstrikkende emoties aan het licht gebracht worden waardoor ze kunnen worden getransformeerd naar KRACHT. Hierdoor ga je ook fysiek in je kracht staan.


Naast haar werk als therapeut begeleid Anneke ook mensen op hun spirituele pad om zich daarin te specialiseren tot professional en ontwikkelt zij de “DRAKENKRACHT” spray’s die proces ondersteunend werken.

Wat zeggen anderen​

profile-pic

Drakenssessie

De Draken sessie heeft mij geholpen inzicht te krijgen in wat ik echt wil. Ik was helemaal de weg kwijt en wist niet welke kant ik op moest. Bij Anneke heb ik inzicht gekregen over welke stappen ik moet ondernemen om in mijn kracht te staan. Want dat was waardoor ik de weg kwijt was. Ik vond deze middag echt heel waardevol. Een echte aanrader

Julia

​​Wil je alvast kennis maken met de Draken?

​vraag hier je Gratis Draken Meditatie aan

Bij het ontvangen van de drakenmeditatie ontvang je ook mijn informatiebulletin met allerlei informatie over spiritualiteit, cursussen, workshops en trajecten. 

Het zijn afwisselende boodschappen waar je de ene keer meer aan hebt dan de andere keer. Mocht je het niet meer willen ontvangen dan staat onderaan de mail ALTIJD een afmeldlink.