Meteen naar de inhoud

Verhelderende tips om je zekerder te voelen over jezelf en je talent

De dingen die je heel goed kunt dat zijn jouw talenten, daar voel je je doorgaans comfortabel bij. Maar stel nu dat jij een talent hebt, je hoort dingen die anderen niet horen en je voelt en ziet dingen die anderen niet zien en voelen. Hoe ga je daar mee om?

  • Er is meer tussen hemel en aarde:

Wees je bewust van je talent. (We maken een stap van 3 naar 5D en er komen steeds meer mensen met dit talent.) Dit talent is speciaal voor jou en dat maakt jou uniek. Dit talent heb jij gekregen om er iets mee te doen of om er iets van te leren.

  • Jij mag er zijn: Kijk elke ochtend in de spiegel en lach naar jezelf en geef jezelf een compliment.

Doe dit de hele dag door telkens als je iets gedaan hebt.

Voorbeeld: Je huishouden gedaan> Ziezo dat heb ik maar weer mooi gedaan

                      Mensen teruggebeld> Fijn dat ik dat gedaan heb

Wat doet dit met je?

  • Is jouw onzekerheid echt van jou?

Onzekerheid en zelfvertrouwen zijn emoties die vaak overgedragen worden vanuit de familie. Praat daarom eens met je ouders of andere familieleden en kijk of er misschien een rode draad te vinden is die jouw aanwijzingen kan geven waarom jij onzeker bent om je talent te gebruiken. Bewustzijn is vaak al genoeg om hier verbetering in te brengen.

  • Zij zijn groot en ik is klein:

Door anderen op een voetstuk te plaatsen zet jij jezelf op een lagere plaats. Alles wat mensen van “waarde” zeggen nemen we vaak voor waarheid aan. Zoals een vader die zegt: ”daar ben je te klein voor” of een moeder die beweerd: “dat kan je toch niet” of “dat hoort niet in onze familie” Hoe voelt dat of hoe zou je je kunnen voelen als dit tegen je gezegd is? Je gaat er vast niet van groeien!

  • Negatief vs Positief:

We zijn vaak geneigd om de dingen die we niet kunnen aandacht te geven. Besef wel dat alles wat je aandacht geeft groeit dus ook de negatieve. Kijk eens naar de dingen die je wel kunt!

  • Je kunt niet alles alleen:

Vragen is geen zwaktebod, Nee het is een stukje erkenning dat je niet alles zelf en alleen hoeft te doen. Iedereen heeft zijn eigen unieke talent. Het is zeer waardevol om hulp te vragen. Zou je niet om hulp vragen dan ga je het zelf proberen met als gevolg dat het hoogstwaarschijnlijk niet lukt en als een duveltje uit het doosje komt er weer een stemmetje die zegt: ”zie je wel, je kan het niet” wat weer als gevolg heeft dat je onzeker wordt.

  • Aarden:

Zorg ervoor dat je met beide benen op de grond staat. Het contact met de aarde laat jou in het hier en nu zijn. Je kunt dit doen door ’s morgens vroeg met je blote voeten over het gras te lopen of lekker met je handen in de aarde. Ook zijn er edelstenen die zorgen dat je geaard blijft. Denk hierbij aan de rode edelstenen of versteend hout.

  • Durf jij om hulp te vragen?

Natuurlijk durf jij dat. Met bovenstaande tips ben al begonnen jezelf op een hoger voetstuk te plaatsen.

 

​Wil je vast kennismaken met de Draken?

vraag hier je Gratis Draken meditatie aan

Bij het ontvangen van de drakenmeditatie ontvang je ook mijn informatiebulletin met allerlei informatie over spiritualiteit, cursussen, workshops en trajecten. 

Het zijn afwisselende boodschappen waar je de ene keer meer aan hebt dan de andere keer. Mocht je het niet meer willen ontvangen dan staat onderaan de mail ALTIJD een afmeldlink.