​​Groeien is Bloeien Power Class

​Groeien is Bloeien Power Class

​Exclusieve Power class met Anneke de Groot

Maak grote stappen in je leven en ​sta voor wie je werkelijk bent

 • Sta in je eigen kracht
 • Deze powerclass is anders dan elke andere coach sessie
 • Alleen voor mannen en vrouwen die willen leven naar eigen potentieel
 • Onvoorwaardelijke steun
 • Word baas over je eigen leven


van zaadje tot prachtige bloem

Het gaat eigenlijk best aardig maar…

 • Je zit al een tijdje op eenzelfde niveau.
 • Je wilt gewoon sneller groeien.
 • Eigenlijk heb je niks te klagen, maar diep in je hart wil je veel meer.
 • Je werkt hard aan jezelf, maar ziet nog (steeds) niet het resultaat wat je wil.
 • Je voelt je soms eenzaam… 

​Was er maar iemand met wie je eens lekker kon sparren, om raad of hulp kon vragen, of gewoon eens kon brainstormen over de dingen die jou bezighouden.

Of… stel dat er iemand is die jouw uitdaging al eens is aangegaan en je gewoon vertelt hoe jij dit kunt aanpakken.


Wat ieder mens op zijn tijd eens nodig heeft is de steun 

van een coach én een vertrouwde groep die er onvoorwaardelijk voor je isIk krijg regelmatig de vraag of ik ook één-op-één coaching doe.

​Dat doe ik af en toe wel, maar ik vind het fijner om te werken in en met een groep.

Omdat ik merk dat de samenwerking in een groep gelijkgestemde, actiegerichte mensen elkaar versterken en dus veel effectiever is.

Tot nu toe bood ik coaching in een groep nog niet aan.


Nu is er de Groeien is Bloeien Power Class!

Herken je dit?

Dat je eigenlijk supertrots bent op je behaalde successen maar aarzelt om er over te vertellen aan je familie, vrienden of andere voor jouw belangrijke mensen?

Heb je het gevoel dat ze je niet begrijpen, of ben je bang dat ze vinden dat je opschept of dat er een oordeel over je geveld wordt?

En wens je stilletjes dat je hier nou eens vrijuit kunt praten over de dingen die jou bezighouden, zonder meewarig aangekeken te worden?


En herken je dit ook?

Dat je al dagen, weken zo niet maanden aan het nadenken bent over de volgende stap in je leven en het eigenlijk wel eens met iemand zou willen delen en bespreken?

Iemand met ervaring, een mentor die je meteen begrijpt en je een zet(je) in de goede richting geeft of eigenlijk gewoon een schop onder je kont als je die nodig hebt?!

Of mis je gewoon iemand om even mee te sparren, te brainstormen over je gedachtes, plannen en obstakels waar je tegen aan loopt?


Dan ben jij toe aan iets meer dan een 

training of een coaching sessie!!!

Als je kijkt naar deze stenen, dan zie je de kracht die ze met elkaar hebben, ze steunen elkaar en maken met elkaar een krachtig geheel. Dat is heel anders als er maar één steen had gestaan.


Deze Groeien is Bloeien Power Class

is dan echt iets voor jou!


Wat is een Power Class?

Power Classes zijn heel bijzonder!

Door de jaren heen heb ik heel wat opleidingen, cursussen, workshops en informatie vergaard. Het heeft mijn leven op een geweldige manier verrijkt.


Dat wil ik ook voor jou!

Een Power Class helpt jou en de andere deelnemers stappen te zetten die je niet voor mogelijk had gehouden.

De deelnemers aan een Power Class en de coach helpen elkaar en dagen elkaar uit om krachtige doelen te stellen, grote stappen te zetten en bijzondere successen te behalen om je leven vorm te geven en in je kracht te staan.

Je gaat groter denken en mogelijkheden zien.

Je gaat nieuwe ideeën krijgen.

Je gaat een frisse kijk op je leven krijgen.

De groep (en ik natuurlijk) helpen je met het maken van belangrijke beslissingen, plannen te verwezenlijken, recht op je doel af te gaan en je succes te vieren.


De Groeien is Bloeien Power Class is een van de krachtigste tools in mijn eigen praktijk omdat creativiteit, uitdaging en grote stappen zetten nooit stopt!


Wil jij ook:

 • Deel uitmaken van een groep gelijkgestemden?
 • Een mentor die je onvoorwaardelijk steunt, maar ook af en toe een schop onder je kont geeft?
 • Eindelijk kunt doorgroeien?
 • Je plannen kunt verwezenlijken en recht op je doel af gaan?
 • Leren van de stappen en kennis van mij en andere ervaringsdeskundigen?
 • Groter gaan denken?
 • Groter gaan leven?


Dan ga ik graag met je in gesprek.


In de Groeien is Bloeien Power Class krijg je gedurende 3 maanden:

 • 3 keer een Focus middag samen met de groep
 • Mij. Een mentor die je onvoorwaardelijk steunt, adviseert en begeleidt
 • Een keer per maand een online vraag- en antwoordsessie
 • Maandelijks 2 één-op-één coaching sessies met mij
 • Steun van de groep
 • Ondersteunende Visualisaties en Meditaties
 • Ondersteunende remedies ( Draken of Bloesem)


Waarom bij Anneke de Groot?

Vanaf mijn 17e ben ik al met mensen bezig, in eerste instantie als schoonheidsspecialiste en permanente make-up specialiste. Later ook heb ik het vak van permanente make-up specialist overgebracht op andere schoonheidsspecialistes en vakgenoten.


Spiritualiteit staat centraal in mijn leven, gewoon omdat ik niet geloof dat dit leven het enige leven is dat we leven. Dat zou voor mij zo zinloos zijn. Ik geloof ook niet dat alle kennis die wij hebben zomaar verloren zou kunnen gaan omdat we alleen dit leven maar hebben.  Ook merkte ik dat ik anders reageerde op de dagelijkse dingen dan andere.


Ik was heel gevoelig en had veel verdriet, maar begreep niet waarom en waardoor.


Gelukkig had ik een hele lieve tante die mij begreep en mij een heleboel heeft geleerd, waardoor ik in mijn eigen kracht kon gaan staan. Ook tijdens het uitoefenen van mijn vak als schoonheidsspecialiste ervoer ik allemaal ‘vreemde’ energieën, mensen die mij totaal leegzogen. Gelukkig heb ik hiermee leren omgaan, door deze ervaringen kan ik nu zelf mensen helpen te leren hoe zij hier mee om kunnen gaan.

Na diverse opleidingen in bewustzijn en zelfontwikkeling heb ik nu een prachtige methode ontwikkeld waarin ik hetgeen ik geleerd heb in de praktijk kan toepassen en het kan overdragen.


Praktisch

Het Groeien is Bloeien Power Class traject duurt 3 maanden.

Tijdens deze maanden vinden er 3 focus middag bijeenkomsten plaats.

Deze focus middagen zijn NIET vrijblijvend. De groep rekent op je komst.

Deze middagen zijn inclusief versnaperingen.

1 keer per maand is er een online vraag- en antwoordsessie.

Je krijgt maandelijks 2 een-op-een coaching sessie met mij  ( in totaal 6)


Aanmelden

Wil jij, samen met mij en andere gelijkgestemden, intensief aan je leven werken?

Wil je een enorme sprong maken in je leven?


Vraag dan een bel afspraak met me aan.

Dan bespreken we samen hoe het nu met je gaat en kijken we of het voor jou een goed idee is om mee te doen aan de Groeien is Bloeien Power Class

De deelname is beperkt tot maximaal 4 personen

Om een goede groep gelijkgestemden samen te stellen, maak ik eerst een bel afspraak met je. Hierin bespreken we onze beide verwachtingen en doelen.


​Ik hoop dat jij jezelf deze groei gunt


Harte Groet

Anneke


Wat zeggen anderen​

Cursus Pendelen

Wat was het een super leuke dag bij Anneke! Met een gezellig groepje zijn we gaan leren over pendelen en ik kan je vertellen: het is geweldig! Wonderbaarlijk dat de pendel beweegt op het moment dat je een vraag stelt en dat je dieper en dieper op je vraag in kunt duiken. Naast het fijne lesgeven voelde ik mij ook ontzettend welkom en werden we ook nog eens in de watten gelegd met een heerlijke lunch en koffie en thee. Voor iedereen die zich spiritueel verder wilt ontwikkelen of daar al mee bezig is en nog nooit gependeld heeft zeg ik: DOEN!

Raphaëlle Schill

SRT

Dag allemaal,

Ik kreeg van Anneke de vraag om mijn verhaal over de sessies die ik bij haar heb gevolgd op papier te zetten. Dus bij deze, mijn verhaal over een nuchtere tweeëntwintig jarige West-Friese dame die aan het einde van 2016 bij Anneke terecht kwam om te werken aan haarzelf. Als kind, tiener en volwassene ben ik altijd al gevoelig geweest voor situaties waarin veel emoties naar boven kwamen. Op een of andere manier kwamen en komen mensen met allerlei problemen altijd naar mij toe. Als kind wist ik niet beter en liet ik mijzelf vaak gebruiken voor deze situaties. Ik probeerde de angst, de woede of de pijn die de ander had weg te nemen door het zelf te gaan dragen als last. Een kleine tip alvast, het helpt de ander niet en je ervaart er zelf ook geen voordelen van. In 2014 ben ik gestart met de opleiding tot academische geschoolde basisschoolleerkracht en pedagoog. Als juf in opleiding kwam ik veel heftige klassen en schrijnende gevallen van mishandeling en verwaarlozing tegen. Dit raakte mij altijd heel diep. Naast de heftige ervaringen, kwam de enorme studiedruk van twee opleidingen tegelijkertijd volgen er bovenop. Opeens was het allemaal te veel, ik kon niet meer goed functioneren en de dokter vertelde mij dat ik een burn-out had. Ik had geen energie meer, de koek was op. Moe en overspoeld door emoties kwam ik bij Anneke terecht op aanraden van haar man Willem. Voorafgaand aan de sessie had ik Anneke gegoogeld. Want ja, spiritualiteit vond ik altijd een beetje eng na het tv-programma van Derek Ogilvie en de verhalen over glaasje draaien. Gelukkig is Anneke ook de nuchtere zelve en verzekerde zij mij meteen dat we geen gekke dingen gingen doen en gewoon eens gingen kijken wat mijn hogere zelf mij te vertellen had. De eerste sessies waren heel heftig. Alle emoties en lasten die ik van anderen en van mijn vorige levens droeg hebben we samen weggegooid. Daarnaast hebben we mijn bibliotheek met opgedane kennis van mijn vorige levens en dit leven open gezet en afgestoft. Bij thuiskomt van deze sessies ben ik meteen doorgelopen naar mijn bed om heel lang te slapen. Ik was zo moe van alles wat er gebeurde in mijn hoofd en ziel. Op lichamelijk gebied merkte ik na de sessies dat ik bijna tot geen last meer had van mijn enkels, knieën en dat de pijn in mijn rug en schouders geleidelijk aan wat afnam. Op geestelijk gebied merkte ik dat mijn gave meer open begon te staan en dat ik situaties nog beter ervoer dan voor de sessies. Ik leerde in de sessies mijzelf beter kennen en ik begon ook meer controle over mijn gave te krijgen. Als ik een bepaald gevoel had of beeld binnen kreeg, kon ik zelfstandig analyseren of dit gevoel van mij was of van een ander en of ik iets met dat gevoel moest. Zo niet, hup weggooien die handel. Daarnaast leerde ik ook hoe ik mijzelf moest afschermen voor anderen en mijn vele spirituele baantjes in andere werelden. Het was sinds tijden rustig in mijn hoofd. Ik droomde minder heftig, zat goed in mijn vel en de vermoeidheid begon af te nemen. Mijn omgeving vertelde mij dat ik minder chaotisch overkwam en mijn studietafel was opeens opgeruimd en geordend. Het meest waardevolle van deze sessies voor mij was dat mijn stageklas veel rustiger werd. Deze mooie spiegeling liet aan mij zien dat ik van binnen opgeruimd en rustig was. Daarnaast kreeg ik meer controle over wat ik wilde laten binnenkomen aan emoties. Op dit moment gaat het goed met mij en ga ik zo nu en dan langs bij Anneke voor een sessie als ik even vastloop. Daarnaast is mijn interesse voor spiritualiteit gegroeid, waardoor ik laatst ook een cursus pendelen heb gevolgd bij haar. Ook zou ik anderen zeker aanraden om eens langs te gaan voor een sessie. Je leert veel dingen over jezelf die je bewust of onbewust nog niet wist.

Groetjes, Ellen

Ellen Groot

​Start your Journey today!

​​

​Vul je gegevens in ​zodat we snel een
bel afspraak kunnen inplannen 


​​Ik meld me aan voor een bel afspraak

​Groeien is Bloeien Power Class


Bij het ontvangen van de drakenmeditatie ontvang je ook mijn informatiebulletin met allerlei informatie over spiritualiteit, cursussen, workshops en trajecten. 

Het zijn afwisselende boodschappen waar je de ene keer meer aan hebt dan de andere keer. Mocht je het niet meer willen ontvangen dan staat onderaan de mail ALTIJD een afmeldlink.

​Neem contact  op

​Anneke de Groot

Dongjumerweg 16

8811 HA Ried

Tel.nr.:  06-50 245 970

Email: info@drakenkracht.com

Drakenkracht op de kaart

© Drakenkracht 2018.  All rights Reserved   I   Privacyverklaring  I   Disclaimer