​Draken Kracht programma

DrakenKracht Programma


“Ontdek de magische kracht van de draken, die jouw stap voor stap helpen om te transformeren naar een emotioneel sterk persoon en die jouw helpen om op het diepste niveau van je ziel te bevrijdt te worden van jouw gevecht met verst(r)ikkende emoties, angsten en conflicten.”


Is het voor jou nu de tijd om aan jezelf te gaan werken en een transformatie te ondergaan die de rest van je leven zal veranderen?

Ontdek hoe jij in 6 maanden de geheime kracht van de draken

 in jezelf kunt vinden zodat je,

sterk en krachtig kunt zijn,

met angsten en conflicten om kunt gaan en

problemen kunt overwinnen.


“Elke verandering begint met een andere manier van kijken”

Olaf HoensonMooi Fantastisch Mens,

Als er iets van het volgende jou bekend voor komt, is dit programma speciaal voor jou!

 • Je hebt alles al geprobeerd om je gevecht met je overweldigende emoties in de hand te houden. Je voelt je hierdoor klein, machteloos en verward. Misschien merk je dat de emoties en bijbehorende pijn steeds heftiger wordt, dat ze een eigen leven leiden, en dat ze je handelen op een ongewenste manier beïnvloeden… met alle gevolgen van dien.


 • Je gebruikt je emoties om jezelf te handhaven met verkeerde resultaten, waardoor je angst te falen toeneemt en je niet meer kunt zijn wie je werkelijke bent. Het zou kunnen dat jij het idee hebt dat deze angst een diepere oorzaak heeft


 • Je weet niet meer wat je moet en daardoor heb je grote conflicten met jezelf. Misschien is het zo dat jij jezelf tegenhoudt om te groeien naar een mooier mens.


Kortom……..

Als jij genoeg hebt van je huidige manier van Zijn, jezelf steeds maar in de weg zit. Dat je leven bepaald wordt door jouw beperkingen, emoties en dus je angsten.  Je verlangt met hart en ziel naar rust en ruimte om te worden en te zijn wie je werkelijk bent. Weg met die beperkende gedachten en belemmerende overtuigingen.

Als jij hieraan wilt werken, jezelf als het ware onder loep kunt nemen, je uit je comfortzone durf te komen en je open staat om hierin gecoacht worden? 

Dan is dit dé Magische stap die je mag nemen……


Ook voor mij is het eens zo begonnen...

Als kind was ik al gevoelig voor de energieën van anderen, ik was zelfs bang voor mensen. Later toen ik ouder werd was spiritualiteit iets wat mij enorm interesseerde. Ik zag dingen die er niet waren en droomde hele vreemde taferelen.  Ik werd gewaar van andere dimensies. En al met al wist ik hier niet mee om te gaan, bang voor wat er zou kunnen gebeuren. Ik heb het gelaten voor wat het was...


In mijn beroep als schoonheidsspecialiste werkte ik met mensen.  Al die mensen hebben hun eigen energie, er waren er ook die mijn energie geheel mee naar huis namen en mij als een vaatdoek achter lieten.  Zelf zo erg dat ik moest braken en stond te trillen op mijn benen. De emoties van die mensen nam ik dus op, en ze slurpten mij leeg. Door te onderzoeken waarom ik zo reageerde, leerde ik de waarde kennen van mijn eigen zijn, IK BEN, een enorme kracht.


De eerste doorbraak kwam toen ik een val maakte en met mijn nek op een cd-rek viel.  Ik raakte uit de tijd. Gabriël de Engel stond bij me en nam me mee, het was zo heerlijk daar aan de andere kant, terug wilde ik eigenlijk niet, het was goed zo. Maar toch trok de stem van mijn toenmalige echtgenoot me terug naar het NU. Bij het terugkomen wist ik dat nog een taak had in dit leven; Ik moest terug om aan mijn emoties te werken, mijn eigen spiritualiteit in de wereld zetten en niet meer bang zijn om wat anderen ervan zouden zeggen en denken.

Korte tijd later kwam er een tweede doorbraak, de kracht van de draken is mij gegeven door Arnwood. Ik ben de drakenmeester stelde hij zich voor tijdens een schrijfsessie. Drakenkracht kende ik niet maar tijdens het schrijven werd mij duidelijk dat er een enorme oerkracht schuilgaat achter deze prachtige magische wezens. Verzekerd van hun kracht kan ik nu staan voor wat en wie ik ben. Namelijk een prachtig en krachtig mens.

Ken jij deze magische kracht al, en wil jij ook deze kracht in jouw leven hebben?


De intense liefde, de oeroude kennis en wijsheid maken dat draken voor mij een symbool van de hoogste spirituele essentie, en de goddelijke krachten van transformatie vertegenwoordigen.

Draken kracht staat onder andere voor:

Vuur

Liefde

Trouw

Bewaken

Beschermen

Wijsheid

Moed

Helende krachtDraken zijn:

Direct

Helderziend

Magisch

Intens

​Transformatlief


​Start your Journey today!

​Wil je starten met je transformatie?

​Vul dan je gegevens in ​zodat we snel een afspraak kunnen inplannen voor voor jouw

Gratis transformatie sessie


​Meld je aan voor een Gratis transformatie sessie

​Drakenkracht ​Programma 


Bij het​ aanvragen van de transformatie sessie  ontvang je ook mijn informatiebulletin met allerlei informatie over spiritualiteit, cursussen, workshops en trajecten. 

Het zijn afwisselende boodschappen waar je de ene keer meer aan hebt dan de andere keer. Mocht je het niet meer willen ontvangen dan staat onderaan de mail ALTIJD een afmeldlink.

Aanmelden betekent niet dat je je vast legt aan het programma, het is bedoeld om je interesse kenbaar te maken


Wil jij leren omgaan met deze kracht, en hem toepassen in je leven zodat jij je emoties de baas bent?

De draken staan klaar om jou te helpen je pad te vinden, je emoties hanteerbaar te maken en om jou in je kracht te zetten.


Ken jij het geheim van jouw emoties, jouw kracht?

De draken kunnen het aan jou openbaren maar…voor we daar achter gaan komen wil ik eerst even met jou stilstaan bij….

De echte reden waarom jij je laat overmeesteren door je emoties tot nu toe.

Het hele leven draait immers om emoties. Het is één groot wikken en wegen festijn. Alles is oorzaak en reactie. Bovendien zijn er de verwachtingen die jij, maar ook anderen van jou hebben. Moet jij de perfecte vrouw of man zijn? Geef jij jezelf weg voor een ander? Wanneer kun jij jezelf zijn. Ook de familie overtuigingen dragen daar hun steentje aan bij.


"Eerst komt de gedachte. Daarna komt de organisatie van die gedachte in ideeën en plannen. Tenslotte komt de transformatie van de plannen in de realiteit. Zoals je ziet ligt het begin dus in je verbeelding."

Napoleon Hill

Amerikaans motivationeel auteur 1883-1970


Dus… wat is het grote geheim om jezelf snel en liefdevol te transformeren en te hervinden?

Uiteindelijk geven alle professionals, de mindset verandering aan als belangrijkste en doorslaggevendste reden om van falen te transformeren naar succes. Met jouw eigen kracht van je bewustzijn is het mogelijk deze transformatie te realiseren en te ontdekken wie je werkelijk bent.

Deze mindset heeft mij ook doen inzien……

Om voor het leven te kiezen, en te zijn wie IK BEN


Ik geloof oprecht dat ook jij deze transformatie bij jezelf teweeg kunt brengen en daarbij ook nog andere soortgelijke doelen kunt realiseren.


Resultaten en ervaringen van anderen deelnemers:

Henriette zegt:  "Ik voel me vrij, alsof er last van mijn schouders is. Ik durf weer te zijn wie ik ben en sta voor mezelf"

Bas zegt: "Mijn negatieve zelfpraat is veranderd door mijzelf te accepteren. Ik kijk nu anders naar dingen en kan de achterliggende gedachte er achter zien"

Monique vertelt: "Ik kan anderen ook in hun waarde laten en ben me bewust dat anderen niet hoeven te veranderen alleen ikzelf"

Juul zegt: "Mijn schuld en schaamte zijn vermindert en ik kan weer genieten van het leven en wat het mij te bieden heeft. Ik heb weer grip op mijn leven"

Gerbrandt vindt:  "Ik kan betere keuzes maken door de vrijheid van denken die ik nu ervaar, ik ben mij bewust van mijn beperkende overtuigingen die mij niet meer dienen en kan ze de “deur” uitzetten. Hierdoor is mijn zelfvertrouwen vergroot waardoor ik weer kan leven"

Kirsten Mareije: "Mijn angsten zijn handelbaar geworden en nu ben ik vrij om te groeien en mijn eigen weg te gaan. Ik voel me veilig in mijzelf waardoor ook mijn relatie is verbeterd"

Dorien ervaart: "Mijn vertrouwen is gegroeid waardoor ik weer voor de klas durf te staan. Bij conflicten durf ik iemand aan te kijken waardoor ik zekerder over kom en mijn Ja, een Ja, is en mijn Nee, een Nee, blijft!

Mijn emoties beheersen mijn leven niet meer, ik ben vrij!"


"Zolang iemand gelooft dat zijn ideaal en doel buiten hem liggen, boven de wolken, in het verleden of in de toekomst, zal hij buiten zichzelf gaan en voldoening zoeken waar het niet gevonden kan worden. Hij zal overal naar oplossingen en antwoorden zoeken behalve waar ze gevonden kunnen worden:
in zichzelf."

Erich Fromm

Duits - Amerikaans filosoof en psycholoog 1900-1980


Mijn doel:

Om jouw kennis te laten maken met de eeuwenoude kracht van de draken. Deze oerkracht kan jouw voorzien van een kist vol gereedschap waarmee jij kunt werken. Zodat jij een mooier en krachtige mens kunt worden die zichzelf is en in zichzelf gelooft, waardoor je kunt leven zonder pijn, angst en beperkingen.  

Kortom LEVEN vanuit jouw mooie ware zélf!


Als jij je aangetrokken voelt om dit transformatieproces aan te gaan en er klaar voor bent om dit voor jezelf te verwezenlijken, dan nodig ik je uit om je aan te melden voor dit programma.


Het D R A K E N kracht programma

 

Stap 1: Doorzien van je belemmerende patronen

Stap 2: Ruimte maken voor vrijheid

Stap 3: Activeren van jouw magische intuïtieve krachten

Stap 4: Krachtig neerzetten van je unieke zelf

Stap 5: Elimineren van valkuilen en terugval

Stap 6: Nieuwsgierig zijn naar nieuwe uitdagingen


Stap 1: Doorzien van je belemmerende patronen

In deze stap gaan we jouw problematiek zichtbaar maken. We gaan op zoek naar de oorzaak zodat we weten waar jouw problematiek vandaan komt. De draken leren je beperkende patronen te transformeren naar positieve kracht. Deze mindset geeft jou de kracht die jou dient en voedt.

Je gaat hier…….

 • Ontdekken wat jij nodig hebt om jouw mindset te transformeren
 • Ontdekken welke drie belangrijkste gedachten jou blokkeren
 • Ontdekken welke drie grootste blokkades jou onderuithalen
 • De magie van drakenkracht ontdekken en hoe die jou kunnen helpen

En meer….

Leven is niet bedoeld om te wachten tot de storm voorbij is maar om
te leren dansen in de regen.

Schrijver onbekend


Stap 2: Ruimte maken voor vrijheid

We maken nog meer ruimte om de oorzaak van jouw problematiek bloot te leggen, dieper je systeem in. De belemmerende overtuigingen die je hebt ten opzichte van jezelf maken je klein. Hoe zou het zijn je hiervan te kunnen bevrijden door je los te maken en bewust te worden wat hier de oorzaak van is, zodat jij weer vrij kunt leven en jezelf kunt zijn. We maken zichtbaar wat de familie patronen zijn waarin jij verstrikt bent geraakt. We maken verleden problematiek zichtbaar in het heden zodat jij daarmee om kunt gaan. Je leert accepteren zodat je kunt loslaten. Waardoor je een sterkere persoon kunt zijn en kunt staan voor wie je bent. Zelfonderzoek geeft een beter beeld van jezelf en geven je de ruimte om jezelf te kunnen helen.

Je gaat hier…….

 • Ontdekken hoe je bewust kunt worden van jouw “ondergrondse” beperkingen
 • Ontdekken hoe bepalend jouw gedrag en emoties zijn
 • Ontdekken welke invloed jouw familiebanden hebben op jouw leven

En nog veel meer…


Stap 3: Activeren van jouw magische intuïtieve krachten

In deze stap leer je om jouw magische kracht te herkennen en te gebruiken. De kracht die jou zal brengen naar je einddoel. Het doel dat jou, jou laat zijn en transformeert naar een mooier mens met meer vrijheid en plezier in je leven, waardoor je je zekerder voelt en gaat staan voor wie je bent.

Je gaat hier …….

 • Ontdekken welke kracht je wordt aangereikt
 • Ontdekken hoe je gebruik maakt van jouw positieve kracht
 • Ontdekken hoe je jouw toekomst in een ander perspectief kunt zien
 • Ontdekken welke handvatten je hebt om je doelen te verwezenlijken


De dagen dat je niet lekker in je vel zit, en dat je jezelf niet lekker voelt,  
dat zijn de dagen dat je jezelf het beste leert kennen.

Elly


Stap 4: Krachtig neerzetten van je unieke zelf

In deze stap gaan we de opbouw van jouw unieke zelf creëren. Het creëren van heelheid en bescherming, balans en veiligheid van jouw eigen IK. De kracht die je hebt ontwikkeld gaan we nu neerzetten in jouw uniek zelf.  Daadkracht, eigenwaarde en vastberadenheid geven jou die vrijheid die je nodig hebt om jezelf in liefde te laten groeien tot een prachtig spiritueel wezen. JEZELF

Je gaat hier….

 • Ontdekken hoe je jezelf beter leert kennen
 • Ontdekken om je belemmerende emoties en angsten om te zetten tot een positieve kracht
 • Ontdekken hoe je jouw angsten kunt gebruiken om jezelf te helen
 • Ontdekken hoe de magische drakenkracht jou helpt je weg en doel te bereiken
 • Ontdekken hoe je nieuwe inzichten kunt maken


"Geen hart heeft ooit geleden door het volgen van een droom, want elke seconde van die zoektocht is een seconde in contact met God en de eeuwigheid."

Paulo Coelho

Braziliaans schrijver 1947-


Stap 5: Elimineren van valkuilen en terugval

Iets bereiken is een uitdaging maar soms is het volhouden ervan een nog grotere uitdaging. In jouw proces zullen altijd periodes zijn van beproeving. Moeilijke tijden waarin je de neiging hebt terug te vallen in je oude gewoontes, juist omdat ze makkelijk en vertrouwd zijn. Het is fijn om dan een paar handvatten te hebben die jou op je weg houden en jou behoeden voor terugval. Leren is een continu proces.

Je gaat hier….

 • Ontdekken wat jouw belangrijkste valkuilen zijn
 • Ontdekken hoe hiermee om te gaan en ze te transformeren naar een uitdaging en oplossing
 • Ontdekken welke strategie voor jou het beste werkt
 • Jouw kracht ontdekken
 • Jouw liefde voor het leven ontdekken
 • Ontdekken wat jouw droom is en hoe je die kunt volgen
 • Ontdekken om plezier te hebben in jouw leven
 • Ontdekken om vrij te zijn


Stap 6: Nieuwsgierigheid en uitdagingen

De toekomst brengt weer allerlei uitdagingen met zich mee. Wees nieuwsgierig wat het leven je te bieden heeft. Wat je de afgelopen tijd geleerd hebt is een opening naar jouw toekomst. Jij hebt je beperkingen opgeruimd zodat jouw kracht om te staan en te doen wat je wilt is ontwaakt.

Je gaat hier…

 • Ontdekken hoe leuk het is te doen wat je wilt
 • Ontdekken wat je nieuwe uitdagingen zijn
 • Ontdekken wie je werkelijk bent


En als extra ontvang je uit de audiocollectie van het

 “Drakenkracht programma”

 • Een extra ondersteunende audiotraining uit de collectie van het Drakenkracht Programma “In je kracht staan”


Daarnaast ontvang je

 • 1 Drakenkracht dag, een dag waarin wij samen diep in gaan op jouw problematiek
 • Een persoonlijke brief van Arnwood door automatisch schrift
 • 6 transformationele sessies van 1 uur, waarin ik 1 op 1 met jou werk om jouw doel te   bereiken
 • 5 tussentijdse begeleidende sessies van 30 minuten (1 op 1)
 • Opname van de sessies
 • Hand-outs


Bonussen (minimale waarde € 1495,00)

 • ​5 Extra begeleidende geleide meditaties
 • 4 Ondersteunende Draken kracht spray’s
 • 4 extra draken modules (liefde, vertrouwen, overweging en vrijheid)
 • 3 SOS  gesprekken van 10 minuten
 • Zeer speciale bonus voor het betalen in één keer


Deelname aan het “Drakenkracht programma” is jou op het lijf geschreven als jij ervoor kiest je leven in eigen handen te nemen. En de problematiek achter je te laten. Je bent bereid je te verbinden om je doel te verwezenlijken door in jezelf te investeren in tijd, energie en ook financieel. Jij bent het waard. Het is een investering die je leven kan veranderen, zowel persoonlijk als professioneel.

Met deze levens veranderende transformatie voor ogen is het belangrijk dat jij….

 • Bereid bent om met jouw mooie magische kracht in actie te komen
 • Genoeg hebt van jouw beperkingen en overrulende emoties
 • Het jezelf waard vindt om deze transformatie te ondergaan
 • In jezelf wilt investeren
 • Je verbindt om samen aan de slag te gaan om zo een waardevolle transformatie in jouw systeem te creëren
 • Niet op zoek ben naar een tijdelijke oplossing
 • Bereid bent je door mij te laten inspireren en te begeleiden
 • Bereid bent hierin je eigen verantwoordelijkheid te nemen
 • Eerlijk bent tegenover mij maar zeker ook ten opzichte van jezelf
 • Aangeeft als het voor jou op dit moment niet goed voelt, misschien later wel
 • Er zin in te hebben om te starten met jouw transformatie naar een heel mooi mens


Dit programma is niet voor jou als jij….

•         Niet naar jezelf wilt kijken

•         Niet gecoacht wilt worden

•         Niet uit je comfortzone wilt komen

•         Geen nieuwe dingen wilt proberen

•         Geen tijd neemt om aan jezelf te werken


De keus is aan jou en ook de volgende stap is aan jou!

Ga jij voor deze doorbraak in je leven?

Samen met de Draak voor en Krachtiger leven

De keuze die jij op dit moment maakt is bepalend voor jouw toekomst en hier ben je maar één stap van verwijderd.


Spreekt het je aan, wordt je warm, gaat je hart sneller kloppen? Kortom heb je er zin in, dan is deze volgende stap heel simpel.

Om in aanmerking te komen voor het “Drakenkracht programma” hoef je alleen maar het onderstaande formulier in te vullen en naar mij toe te mailen, je geeft je dus nog niet op. Het geeft aan dat je belangstelling hebt in dit programma om jezelf te transformeren naar een sterkere persoonlijkheid. Het geeft ook aan dat je geïnteresseerd bent in dit traject voor jezelf. Als ik het formulier heb ontvangen zal ik contact met je opnemen om een skype afspraak te plannen.

Samen beslissen we of er een klik tussen ons is. Een vertrouwde basis waarin en waarmee wij samen kunnen werken om tot een mooi resultaat te komen. Als ik merk of denk dat dit de juiste stap is voor jou zal ik dat tegen je zeggen maar ook als ik denk dat het níét de juiste stap voor jou is zal ik dat toelichten.

Natuurlijk vertel ik je bij een wederzijds ja wat jouw investering is en wat de speciale bonus is die nog beschikbaar is.


Belangrijk:

Omdat ik mijn trajecten zeer serieus neem en het maatwerk is zijn er maar een paar plaatsen beschikbaar.

De komende tijd heeft de kracht om je leven te veranderen, maar alleen als jij je interesse formulier nú invult en mailt. Ik kijk er naar uit je antwoorden te lezen en je persoonlijk te spreken.


Harte groet

Anneke de Groot

​Start your Journey today!

​Wil je starten met je transformatie?

​Vul dan je gegevens in ​zodat we snel een afspraak kunnen inplannen voor voor jouw

Gratis transformatie sessie


​Meld je aan voor een Gratis transformatie sessie

​Drakenkracht ​Programma 


Bij het​ aanvragen van de transformatie sessie  ontvang je ook mijn informatiebulletin met allerlei informatie over spiritualiteit, cursussen, workshops en trajecten. 

Het zijn afwisselende boodschappen waar je de ene keer meer aan hebt dan de andere keer. Mocht je het niet meer willen ontvangen dan staat onderaan de mail ALTIJD een afmeldlink.

Aanmelden betekent niet dat je je vast legt aan het programma, het is bedoeld om je interesse kenbaar te maken


Wat zeggen anderen​

profile-pic

Drakenssessie

De Draken sessie heeft mij geholpen inzicht te krijgen in wat ik echt wil. Ik was helemaal de weg kwijt en wist niet welke kant ik op moest. Bij Anneke heb ik inzicht gekregen over welke stappen ik moet ondernemen om in mijn kracht te staan. Want dat was waardoor ik de weg kwijt was. Ik vond deze middag echt heel waardevol. Een echte aanrader

Julia

​​Wil je alvast kennis maken met de Draken?

​vraag hier je Gratis Draken Meditatie aan

Bij het ontvangen van de drakenmeditatie ontvang je ook mijn informatiebulletin met allerlei informatie over spiritualiteit, cursussen, workshops en trajecten. 

Het zijn afwisselende boodschappen waar je de ene keer meer aan hebt dan de andere keer. Mocht je het niet meer willen ontvangen dan staat onderaan de mail ALTIJD een afmeldlink.