​Cursussen en Workshops

De draken hebben een enorme kennis vergaard in alle eeuwen dat ze leven. Deze oeroude kennis wil ik graag met je delen.

De cursussen zijn voornamelijk gericht op jouw eigen spirituele groei.

Verbeter de wereld begin bij jezelf, dat is een spreuk die telkens terug komt en je erop wijst dat je niemand kunt veranderen behalve jezelf.   Door zelf te veranderen verander je de mensen om je heen en zodoende een stukje van de wereld. ​Wanneer iedereen dat doet veranderen we met elkaar de aarde tot een nog mooiere planeet en hebben onze kinderen, kleinkinderen en ons verdere nageslacht ook kans om te genieten van al het moois wat Moeder Aarde te bieden heeft.


Om met drakenkracht om te gaan zijn er een paar mooie tools.


Pendelen

De meeste mensen weten wel wat Pendelen is, maar hoe werk je zuiver met een Pendel?

In eerste instantie gaan de meeste mensen voor zichzelf pendelen, en daar zit ‘m nu juist het venijn. Omdat je niet neutraal bent over en voor jezelf is het juist heel moeilijk om de juiste antwoorden te krijgen.

Op deze dag leer je hoe je WEL kunt pendelen voor jezelf en zuivere antwoorden kunt krijgen.

Door middel van leuke kleine opdrachtjes gaan we de pendel ook breder inzetten, zodat de pendel uiteindelijk een verlengstukje van jezelf kan worden.

Heb jij zin om te kijken wat de pendel jou te vertellen heeft?

Datum: ​nader te bepalen

Tijd: 10.00 uur tot 16.00 uur

​Investering: € 49,00

​Ik wil graag goed leren Pendelen

​​

​Vul dan je gegevens ​zodat je verzekert bent van een plaatsje.


​​Ik meld me aan

​Workshop ​PendelenSpiritual Response Therapy

De SRT Basic Class duurt drie dagen. De cursus is zodanig opgezet dat elke student toegang heeft tot de teacher en dat ieders persoonlijke potentieel volledig tot zijn recht kan komen.

srt-chart01
Alhoewel er heel veel is dat geleerd moet worden, is het ook zo dat de sfeer informeel en relaxed is en er is volop gelegenheid om met elkaar van gedachten te wisselen.

Tijdens de cursus is het heel normaal en natuurlijk dat emoties naar boven kunnen komen die de student zelf niet als prettig kan ervaren. Dit is een onderdeel van het zuiveringsproces en het biedt de hoog nodige mogelijkheid om negatieve programmering en energieën te zuiveren. Iedereen die deelneemt aan een cursus, inclusief de teacher, leert iets van deze cursussen. Spirit is tenslotte de echte leraar.


Doel

Leer de principes van Spiritual Response Therapy en hoe je:

  • Een pendel gebruikt
  • Met je Hogere Zelf communiceert
  • Blokkades in je onderbewustzijn kunt vinden en loslaten
  • Negatieve energieën van vorige levens kunt vinden en loslaten
  • De dertien basis programma's kunt zuiveren
  • Je soulmates kunt vinden
  • Relaties in balans kunt brengen
  • Stap uit disharmonische vicieuze cirkels
  • Vind je eigen innerlijke pad

Taal

Deze training wordt in het Nederlands gegeven. Engelse kennis is een pré maar niet noodzakelijk

Deelname

Om aan deze cursus deel te nemen is geen specifieke voorkennis verplicht. Het helpt wel om een open mind te hebben.

Waar

Deze SRT Basic Class wordt gegeven in België en Nederland respectievelijk in Kerkrade en Ried (Friesland) door een SRA gecertificeerde teacher.

​Wanneer

​Op aanvraag of raad pleeg de agenda

​Investering

​Jouw investering in deze cursus is € 425,00

Je mag, in overleg, een SRT Basic Class overdoen tegen een gereduceerd tarief en op basis van wanneer de ​cursussen plaats vinden.


Ik wil graag leren om mijn blokkades op te lossen

​​

​Vul dan je gegevens ​zodat je verzekert bent van een plaatsje.


​​Ik meld me aan

​​voor de basis training SRTWat neem jij mee in je leven vanuit je familie? 

Een boeiende informatieavond waarin ik uit leg hoe je door Systemische werk

•         Inzicht in jezelf en de situatie krijgt

•         Handvatten krijgt om stappen te nemen

•         Duidelijkheid krijgt in bepaalde situaties


Op deze avond gaan we eerst ervaren wat werken met een energieveld is. Een verbazingwekkende oefening die je laat zien dat we allemaal met elkaar verbonden zijn.


Wat is systemisch werk?

Systemisch werken is een manier om inzicht te krijgen in jouw eigen plek in een systeem, welk systeem dan ook, (je familie, je gezin, je werk, je school, je vrienden etc.) en je verhouding met de anderen in dat systeem. Het leert je waar belemmeringen zitten en waarom je steeds opnieuw vervalt in bepaald gedrag dat je belemmert in je ontwikkeling en groei.

Een onderdeel van Systemisch werk zijn de familie opstellingen. Bepaalde situaties kun je opstellen bijv. wat is je doel, wat houd je daar in tegen, welke hulpbronnen heb je nodig om dat doel te bereiken, welke stappen moet je zetten enz.

Met leuke simpele oefeningen kun je hierin helderheid krijgen.


Ben je geïnteresseerd in wat systemisch werk voor jou kan betekenen?


​Vul dan onderstaande formulier in


​Meld je aan voor meer informatie

​​Wat neem jij mee in je leven vanuit je Familie?


​Bij het aanvragen van informatie ontvang je ook mijn informatiebulletin met allerlei informatie over spiritualiteit, cursussen, workshops en trajecten. 

Het zijn afwisselende boodschappen waar je de ene keer meer aan hebt dan de andere keer. Mocht je het niet meer willen ontvangen dan staat onderaan de mail ALTIJD een afmeldlink.

Wat zeggen anderen

profile-pic

Cursus Pendelen

Wat was het een super leuke dag bij Anneke! Met een gezellig groepje zijn we gaan leren over pendelen en ik kan je vertellen: het is geweldig! Wonderbaarlijk dat de pendel beweegt op het moment dat je een vraag stelt en dat je dieper en dieper op je vraag in kunt duiken. Naast het fijne lesgeven voelde ik mij ook ontzettend welkom en werden we ook nog eens in de watten gelegd met een heerlijke lunch en koffie en thee. Voor iedereen die zich spiritueel verder wilt ontwikkelen of daar al mee bezig is en nog nooit gependeld heeft zeg ik: DOEN!

Raphaëlle Schill
profile-pic

Draken spray

De drakenspray heeft mij echt heel goed geholpen. Ik had Arnwoods Kick en inderdaad heeft de spray mij op het juiste moment een duwtje in de goede richting gegeven. Ik voel me echt ondersteunt in mijn proces.

Marianne
profile-pic

Cursus Pendelen

Hierbij een korte recensie over mijn ervaring van de pendelcursus.

'Afgelopen week heb ik bij Anneke de Groot een cursus pendelen gevolgd. Het was de eerste keer dat ik zelf aan de slag ging met pendelen. Zoals met veel dingen, vind ik het fijn om eerst een soort instructie te krijgen hoe het moet. Zodat ik daarna zelfstandig aan de slag kan.

Het was een prachtige dag waarin Anneke ons verschillende stappen heeft geleerd om het pendelen tot een succes te maken. De uitleg over het verloop van de voorbereiding tot het pendelen, het pendelen zelf en het resultaat van het pendelen was erg duidelijk. Daarnaast was er alle ruimte om vragen te stellen, ook als deze betrekking hadden over datgene wat gependeld werd. Het was een mooie ervaring en ik ga zeker verder aan de slag met het pendelen. Daarnaast vind ik het erg prettig dat er altijd mogelijkheid is om ook achteraf nog vragen te stellen.'

Groetjes, Ellen Groot

Ellen Groot

​​Wil je alvast kennis maken met de Draken?

​vraag hier je Gratis Draken Meditatie aan

Bij het ontvangen van de drakenmeditatie ontvang je ook mijn informatiebulletin met allerlei informatie over spiritualiteit, cursussen, workshops en trajecten. 

Het zijn afwisselende boodschappen waar je de ene keer meer aan hebt dan de andere keer. Mocht je het niet meer willen ontvangen dan staat onderaan de mail ALTIJD een afmeldlink.